03/06/2021 03/06/2021 Με ενθουσιασμό και αναφωνώντας “Άξιος” υποδέχθηκαν, χθες το απόγευμα, χιλιάδες πιστοί τον εψηφισμένο Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Ιωαννίκιο έξω από τον Καθεδρικό Ναό της Ποντγκόριτσα. Στην υποδοχή παραβρέθηκαν ο Πρωθυπουργός του Μαυροβουνίου, Ζντράβκο Κριβοκάπιτς, ο Πρόεδρος της Βουλής Αλέξα Μπέσιτς, πλήθος λαού με τους νέους να κυριαρχούν. Υπενθυμίζεται ότι ο μέχρι πρότινος Επίσκοπος Βουδίμλιε...
03 Ιουνίου, 2021 - 8:43
Τελευταία ενημέρωση: 03/06/2021 - 14:30

Χιλιάδες Μαυροβούνιοι υποδέχθηκαν τον νέο Μητροπολίτη

Διαδώστε:
Χιλιάδες Μαυροβούνιοι υποδέχθηκαν τον νέο Μητροπολίτη

Με ενθουσιασμό και αναφωνώντας “Άξιος” υποδέχθηκαν, χθες το απόγευμα, χιλιάδες πιστοί τον εψηφισμένο Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Ιωαννίκιο έξω από τον Καθεδρικό Ναό της Ποντγκόριτσα.

Στην υποδοχή παραβρέθηκαν ο Πρωθυπουργός του Μαυροβουνίου, Ζντράβκο Κριβοκάπιτς, ο Πρόεδρος της Βουλής Αλέξα Μπέσιτς, πλήθος λαού με τους νέους να κυριαρχούν.

Υπενθυμίζεται ότι ο μέχρι πρότινος Επίσκοπος Βουδίμλιε και Νίκσιτς κ. Ιωαννίκιος εξελέγη Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας το Σάββατο 29 Μαϊου, τελευταία ημέρα εργασιών της Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου Σερβίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων