09/06/2022 09/06/2022 Είκοσι Ουκρανοί πρόσφυγες με αναπηρίες, που φιλοξενούνται στο Ζάγκρεμπ, επισκέφθηκαν το Κέντρο Αποκατάστασης Στάνσιτς στο Dugo Selo συνοδευόμενοι από μαθητές από το Γυμνάσιο “Καταρίνα Καντακουζηνή Μπράνκοβιτς”. Της Σβετλάνα Λεβίτσκι Πρόκειται για την πρώτη ξενάγηση των Ουκρανών προσφύγων στην περιοχή με στόχο την ομαλή ένταξή τους στην κοινωνία. Υπενθυμίζεται ότι η Μητρόπολη Ζάγκρεμπ και Λουμπλιάνας και...
09 Ιουνίου, 2022 - 14:10
Τελευταία ενημέρωση: 09/06/2022 - 14:21

Ζάγκρεμπ: Μαθητές ξενάγησαν 20 Ουκρανούς πρόσφυγες με αναπηρίες

Διαδώστε:
Ζάγκρεμπ: Μαθητές ξενάγησαν 20 Ουκρανούς πρόσφυγες με αναπηρίες

Είκοσι Ουκρανοί πρόσφυγες με αναπηρίες, που φιλοξενούνται στο Ζάγκρεμπ, επισκέφθηκαν το Κέντρο Αποκατάστασης Στάνσιτς στο Dugo Selo συνοδευόμενοι από μαθητές από το Γυμνάσιο “Καταρίνα Καντακουζηνή Μπράνκοβιτς”.

Της Σβετλάνα Λεβίτσκι

Πρόκειται για την πρώτη ξενάγηση των Ουκρανών προσφύγων στην περιοχή με στόχο την ομαλή ένταξή τους στην κοινωνία.

Υπενθυμίζεται ότι η Μητρόπολη Ζάγκρεμπ και Λουμπλιάνας και ο Δήμος του Ζάγκρεμπ μαζί με τη διεύθυνση του Κέντρου Αποκατάστασης Στάνσιτς στο Dugo Selo, ήδη από τον Απρίλιο είχαν συζητήσει τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να βοηθήσουν περαιτέρω τα άτομα με αναπηρίες από την Ουκρανία που βρίσκονται στην περιοχή.

Μη πληροφορίες από mitropolija-zagrebacka

Διαβάστε ακόμη:  Το Πατριαρχείο Σερβίας στο πλευρό ατόμων με αναπηρία από την Ουκρανία

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων