31/10/2023 31/10/2023 Δείτε το αφιέρωμα του PemptousiaTv στον Άγιο Μιχαήλ Μπακνανά τον Κηπουρό ,στο On Demand περιεχόμενο της Pemptousia.tv. Ο Άγιος Μιχαήλ Πακνανάς, γεννήθηκε στην Αθήνα και έζησε στη συνοικία της Βλασσαρούς, κάτω από την Ακρόπολη. Αρνήθηκε να ασπασθεί τον Μωαμεθανισμό και καταδικάστηκε σε θάνατο δια του αποκεφαλισμού από τους Τούρκους, στις Στήλες του Ολυμπίου Διός. Το...
31 Οκτωβρίου, 2023 - 11:03
Τελευταία ενημέρωση: 31/10/2023 - 10:51

Αφιέρωμα στο παρεκκλήσιο του Αγίου Μιχαήλ Μπακνανά στον Νέο Κόσμο

Διαδώστε:
Αφιέρωμα στο παρεκκλήσιο του Αγίου Μιχαήλ Μπακνανά στον Νέο Κόσμο

Δείτε το αφιέρωμα του PemptousiaTv στον Άγιο Μιχαήλ Μπακνανά τον Κηπουρό ,στο On Demand περιεχόμενο της Pemptousia.tv.

Ο Άγιος Μιχαήλ Πακνανάς, γεννήθηκε στην Αθήνα και έζησε στη συνοικία της Βλασσαρούς, κάτω από την Ακρόπολη. Αρνήθηκε να ασπασθεί τον Μωαμεθανισμό και καταδικάστηκε σε θάνατο δια του αποκεφαλισμού από τους Τούρκους, στις Στήλες του Ολυμπίου Διός. Το μοναδικό παρεκκλήσιο σ’ όλη την πρωτεύουσα αφιερωμένο στον Άγιο νεομάρτυρα Μιχαήλ, βρίσκεται στον Ι. Ν. Αναλήψεως Κυρίου Ν. Κόσμου όπου κατά την παράδοση βρίσκονταν οι κήποι του Αγίου όπως εξηγεί στον Δημοσιογράφο Δημήτρη Στρουμπάκο ο εφημέριος του Ναού Αρχιμανδρίτης π. Νικόδημος Καβαρνός.

Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το βίντεο: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων