02/03/2023 02/03/2023 Η Αγία μας Εκκλησία τιμά στις 2 Μαρτίου την μνήμη του εν Αγίοις πατρός Νικολάου, ιερέως, του Πλανά, ενός αγιασμένου κληρικού του 19ου αιώνα που διακρίθηκε για την αγιότητα του βίου του και την αγάπη του για τον συνάνθρωπο. Δείτε σήμερα στο πρόγραμμα της pemptousia.tv στις 12.00 & 20.20 το αφιέρωμα με τίτλο: “Παπά Νικόλας Πλανάς, ο Άγιος...
02 Μαρτίου, 2023 - 11:50
Τελευταία ενημέρωση: 02/03/2023 - 12:05

Αφιέρωμα στον “Παπά Νικόλα Πλανά, τον Άγιο των Αθηνών”, σήμερα στην pemptousia.tv

Διαδώστε:
Αφιέρωμα στον “Παπά Νικόλα Πλανά, τον Άγιο των Αθηνών”, σήμερα στην pemptousia.tv

Η Αγία μας Εκκλησία τιμά στις 2 Μαρτίου την μνήμη του εν Αγίοις πατρός Νικολάου, ιερέως, του Πλανά, ενός αγιασμένου κληρικού του 19ου αιώνα που διακρίθηκε για την αγιότητα του βίου του και την αγάπη του για τον συνάνθρωπο. Δείτε σήμερα στο πρόγραμμα της pemptousia.tv στις 12.00 & 20.20 το αφιέρωμα με τίτλο: “Παπά Νικόλας Πλανάς, ο Άγιος των Αθηνών”.

Η ενορία του Αγίου Ιωάννη του Κυνηγού, στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης, αποτελεί μια από τις παλαιότερες και επιφανέστερες ενορίες των Αθηνών και κατέχει ένα σπουδαίο και σημαντικό θησαυρό, τα Άγια Λείψανα και την Τιμία Κάρα του Αγίου Νικολάου του Πλανά. Ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού, Αρχιμανδρίτης π. Σεβαστιανός μας μιλά για τον Άγιο των Αθηνών.
 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων