03/11/2022 03/11/2022 Τι είναι η αποκρυφολογία και τι κίνδυνοι ελλοχεύουν για τον Χριστιανό; Δείτε την απάντηση σήμερα από τον πατέρα Ανδρέα Γκατζέλη στην εκπομπή “Αιρέσεις και αναιρέσεις” στην pemptousia.tv στις 13.00 & 21.00. Η σύγχρονη τεχνολογία μας παρέχει τη δυνατότητα να αποκτήσουμε γνώσεις από διάφορους πολιτισμούς και κουλτούρες, γεγονός που εκμεταλλεύονται παραθρησκευτικές και παραχριστιανικές oμάδες, προβάλλοντας με ελκυστικό τρόπο...
03 Νοεμβρίου, 2022 - 12:50
Τελευταία ενημέρωση: 03/11/2022 - 13:19

Αιρέσεις και αναιρέσεις: Τα πάντα για την αποκρυφολογία σήμερα στην pemptousia.tv

Διαδώστε:
Αιρέσεις και αναιρέσεις: Τα πάντα για την αποκρυφολογία σήμερα στην pemptousia.tv

Τι είναι η αποκρυφολογία και τι κίνδυνοι ελλοχεύουν για τον Χριστιανό; Δείτε την απάντηση σήμερα από τον πατέρα Ανδρέα Γκατζέλη στην εκπομπή “Αιρέσεις και αναιρέσεις” στην pemptousia.tv στις 13.00 & 21.00.

Η σύγχρονη τεχνολογία μας παρέχει τη δυνατότητα να αποκτήσουμε γνώσεις από διάφορους πολιτισμούς και κουλτούρες, γεγονός που εκμεταλλεύονται παραθρησκευτικές και παραχριστιανικές oμάδες, προβάλλοντας με ελκυστικό τρόπο τις προτάσεις τους. Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος και η Συνοδική Επιτροπή επί των Αιρέσεων, μέσα από την εκπομπή «Αιρέσεις και Αναιρέσεις», προβάλλει την Αιώνια Αλήθεια της Εκκλησίας μας, ελέγχοντας την πλάνη και την αίρεση στο φως της Ορθοδοξίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων