09/03/2023 09/03/2023 Γιατί η  δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον μας; Γιατί οι αριθμοί δεν διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή και στο μέλλον του ανθρώπου και του σύμπαντος όπως υποστηρίζουν κάποιοι για να κερδοσκοπούν εις βάρος αφελών συνανθρώπων μας; Παρακολουθήστε τις απαντήσεις σήμερα από τον π. Ανδρέα Γκατζέλη στην εκπομπή “Αιρέσεις και αναιρέσεις” στις 21.00 στο πρόγραμμα...
09 Μαρτίου, 2023 - 14:00
Τελευταία ενημέρωση: 09/03/2023 - 12:35

“Αριθμομαντεία και πνευματική τύφλωση του ανθρώπου”, σήμερα στις “Αιρέσεις και αναιρέσεις” στην Pemptousia.tv

Διαδώστε:
“Αριθμομαντεία και πνευματική τύφλωση του ανθρώπου”, σήμερα στις “Αιρέσεις και αναιρέσεις” στην Pemptousia.tv

Γιατί η  δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον μας; Γιατί οι αριθμοί δεν διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή και στο μέλλον του ανθρώπου και του σύμπαντος όπως υποστηρίζουν κάποιοι για να κερδοσκοπούν εις βάρος αφελών συνανθρώπων μας; Παρακολουθήστε τις απαντήσεις σήμερα από τον π. Ανδρέα Γκατζέλη στην εκπομπή “Αιρέσεις και αναιρέσεις” στις 21.00 στο πρόγραμμα της Pemptousia.tv.

Η σύγχρονη τεχνολογία μας παρέχει τη δυνατότητα να αποκτήσουμε γνώσεις από διάφορους πολιτισμούς και κουλτούρες, γεγονός που εκμεταλλεύονται παραθρησκευτικές και παραχριστιανικές oμάδες, προβάλλοντας με ελκυστικό τρόπο τις προτάσεις τους. Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος και η Συνοδική Επιτροπή επί των Αιρέσεων, μέσα από την εκπομπή «Αιρέσεις και Αναιρέσεις», προβάλλει την Αιώνια Αλήθεια της Εκκλησίας μας, ελέγχοντας την πλάνη και την αίρεση στο φως της Ορθοδοξίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων