24/02/2023 24/02/2023 Μη χάσετε σήμερα στις 13.35 & 21.35 στην εκπομπή “Το Forum της Φωνής” στην pemptousia.tv, τη συζήτηση του  καθηγητή, μαέστρου και συνθέτη Νίκου Κοτροκόη με τη Χειρουργό ΩΡΛ, Βαλέρια Αγγέλου προκειμένου να μάθετε τα πάντα για το πως η Ιατρική βοηθά τη φωνή μας! Το Forum της Φωνής είναι μία εκπομπή με καλλιτέχνες, επιστήμονες & επαγγελματίες χρήστες της...
24 Φεβρουαρίου, 2023 - 11:33
Τελευταία ενημέρωση: 24/02/2023 - 11:41

Φωνή και Ιατρική: Ό,τι πρέπει να γνωρίζεις, σήμερα στο Forum της Φωνής στην Pemptousia TV

Διαδώστε:
Φωνή και Ιατρική: Ό,τι πρέπει να γνωρίζεις, σήμερα στο Forum της Φωνής στην Pemptousia TV

Μη χάσετε σήμερα στις 13.35 & 21.35 στην εκπομπή “Το Forum της Φωνής” στην pemptousia.tv, τη συζήτηση του  καθηγητή, μαέστρου και συνθέτη Νίκου Κοτροκόη με τη Χειρουργό ΩΡΛ, Βαλέρια Αγγέλου προκειμένου να μάθετε τα πάντα για το πως η Ιατρική βοηθά τη φωνή μας!

Το Forum της Φωνής είναι μία εκπομπή με καλλιτέχνες, επιστήμονες & επαγγελματίες χρήστες της φωνής, που αποκαλύπτουν το θαύμα της ανθρώπινης φωνής, μέσα από τη γνώση και την εμπειρία τους, από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Σε κάθε εκπομπή αναδεικνύονται οι δυνατότητες, οι αδυναμίες, αλλά και οι τρόποι φροντίδας της φωνής. Παρουσιάζει ο καθηγητής, μαέστρος και συνθέτης Νίκος Κοτροκόης.
 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων