15/06/2022 15/06/2022 Στο πρόγραμμα της τηλεόρασης της Πεμπτουσίας σήμερα, στις 17:05, στην εκπομπή «Πρόσβαση», ο ιερομόναχος π. Γεννάδιος Μανώλης με καλεσμένο Αρχιμανδρίτη π. Αλέξιο Γιαννιό συνομιλούν με θέμα: «Ο Ορθόδοξος μοναχισμός». Σήμερα συμπληρώνονται 28 χρόνια από τον θάνατο του μεγάλου έλληνα συνθέτη Μάνου Χατζιδάκι. Στις 18:05 μπορείτε να παρακολουθήσετε το μουσικό αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι «Μια φορά...
15 Ιουνίου, 2022 - 11:53
Τελευταία ενημέρωση: 15/06/2022 - 11:07

Μη χάσετε σήμερα στην pemptousia.tv

Διαδώστε:
Μη χάσετε σήμερα στην pemptousia.tv

Στο πρόγραμμα της τηλεόρασης της Πεμπτουσίας σήμερα, στις 17:05, στην εκπομπή «Πρόσβαση», ο ιερομόναχος π. Γεννάδιος Μανώλης με καλεσμένο Αρχιμανδρίτη π. Αλέξιο Γιαννιό συνομιλούν με θέμα: «Ο Ορθόδοξος μοναχισμός».

Σήμερα συμπληρώνονται 28 χρόνια από τον θάνατο του μεγάλου έλληνα συνθέτη Μάνου Χατζιδάκι. Στις 18:05 μπορείτε να παρακολουθήσετε το μουσικό αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι «Μια φορά κι έναν καιρό…», που παρουσιάστηκε από το Φωνητικό Σύνολο «ΑΘΥΡΜΑ» της Μουσικής Σχολής Καμινίων «ΜΕΛΩΔΙΑ», τον Οκτώβριο του 2021, στο πλαίσιο του προγράμματος «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…» του Ι. Ν. Ευαγγελιστρίας Πειραιώς. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι σημαντικότεροι σταθμοί της ζωής και της πορείας του μεγάλου μουσικοσυνθέτη και της καθοριστικής του επίδρασης στην ελληνική μουσική.

Στις 20:40 ο μουσικός Ανδρέας Ροδουσάκης μιλά για την προσωπικότητα του Μάνου Χατζιδάκι, στο αφιέρωμα «Μάνος Χατζιδάκις – Ένας λαχειοπώλης του ουρανού».

Στις 19:35 μη χάσετε στην εκπομπή «Μοναστήρια της Ορθοδοξίας» το αφιέρωμα στην Ιερά Μονή Λειμώνος, στην Καλλονή Λέσβου. Ο αρχιμανδρίτης Νικόδημος Κουτσαμπάσης, μας ξεναγεί στην ιστορική Μονή, που έχει μεγάλη θρησκευτική, πνευματική και εθνική ιστορία και την οποία ανακαίνισε ο Άγιος Ιγνάτιος, το 1526.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων