21/11/2021 22/11/2021 Ιστορικές στιγμές σήμανε ο ερχομός του Παναγιωτάτου στο Ιερό Μετόχιο του Βύρωνος Αττικής όπου βρίσκεται και ο τάφος του νέου Αγίου της Πίστεως, Οσίου Ιερωνύμου του Σιμωνοπετρίτου. Η Άφιξη και Υποδοχή του Οικουμενικού Πατριάρχου πραγματοποιήθηκε στα προπύλαια του Ι. Μετοχίου. Ακολούθησε η Τελετή ονοματοδοσίας παρακειμένης οδού σε «Αγίου Ιερωνύμου Σιμωνοπετρίτου» υπό του Οικουμενικού Πατριάρχου και η τελετή επί τη...
21 Νοεμβρίου, 2021 - 19:54
Τελευταία ενημέρωση: 22/11/2021 - 20:01

Ο Διοικητής του Αγίου Όρους στο Μετόχι του Βύρωνα

Διαδώστε:
Ο Διοικητής του Αγίου Όρους στο Μετόχι του Βύρωνα

Ιστορικές στιγμές σήμανε ο ερχομός του Παναγιωτάτου στο Ιερό Μετόχιο του Βύρωνος Αττικής όπου βρίσκεται και ο τάφος του νέου Αγίου της Πίστεως, Οσίου Ιερωνύμου του Σιμωνοπετρίτου. Η Άφιξη και Υποδοχή του Οικουμενικού Πατριάρχου πραγματοποιήθηκε στα προπύλαια του Ι. Μετοχίου. Ακολούθησε η Τελετή ονοματοδοσίας παρακειμένης οδού σε «Αγίου Ιερωνύμου Σιμωνοπετρίτου» υπό του Οικουμενικού Πατριάρχου και η τελετή επί τη αγιοκατατάξει του Οσίου με Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό. Ο Παναγιώτατος ευλόγησε τον Θεμέλιο Λίθο ανεγέρσεως του ι. Κιβωρίου επί του τάφου του Αγίου.

Παρίσταντο ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας Αρχιμ π. Ελισαίος, ο Πολιτικός Διοικητής του Αγίου Όρους κ. Αθανάσιος Μαρτίνος και Ιεράρχες της Εκκλησίας της Ελλάδος.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ – Θερμό χαιρετισμό απηύθυνε ο Πολιτικός Διοικητής του Αγίου Όρους κ. Αθανάσιος Μαρτινός:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων