07/06/2022 07/06/2022 Για την εδώ και τρία χρόνια ακατάπαυστη μυροβλησία και δακρυρροή της εικόνας της Παναγίας της Παρηγορήτριας στο Βύρωνα μίλησε αποκλειστικά στην Pemptousia TV ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ. Μιλώντας στον δημοσιογράφο της Pemptousia TV, Δημήτρη Στρουμπάκο, ο Σεβασμιώτατος τονίζει ότι “Η μυροβλυσία και δακρυρροή της Εικόνας της Παρηγορήτριας οφείλεται στην Χάρη...
07 Ιουνίου, 2022 - 15:14
Τελευταία ενημέρωση: 07/06/2022 - 15:16

Ο Μητροπολίτης Καισαριανής αποκλειστικά στην Pemptousia TV για την ακατάπαυστη δακρυρροή της Παναγίας στον Βύρωνα

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Καισαριανής αποκλειστικά στην Pemptousia TV για την ακατάπαυστη δακρυρροή της Παναγίας στον Βύρωνα

Για την εδώ και τρία χρόνια ακατάπαυστη μυροβλησία και δακρυρροή της εικόνας της Παναγίας της Παρηγορήτριας στο Βύρωνα μίλησε αποκλειστικά στην Pemptousia TV ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ.

Μιλώντας στον δημοσιογράφο της Pemptousia TV, Δημήτρη Στρουμπάκο, ο Σεβασμιώτατος τονίζει ότι “Η μυροβλυσία και δακρυρροή της Εικόνας της Παρηγορήτριας οφείλεται στην Χάρη του Θεού. Μας ευλόγησε ο Θεός να συμβεί αυτό το γεγονός αυτό για συνεχόμενα τρία χρόνια. Είναι θαυμαστός ο τρόπος με τον οποίο εκδηλώθηκε χάρις του Θεού”.

Δείτε τα όσα ανέφερε:

“Στις 8 Σεπτεμβρίου στο Γενέθλιον της Θεοτόκου, είχαμε Θεία Λειτουργία στον Ναό του Αγίου Δημητρίου. Την ώρα που ο Διάκονος έλεγε το Ευαγγέλιο και τον λόγο της Παναγίας”, αναφέρει αρχικά ο Σεβασμιώτατος και συνεχίζει “Εκείνη την στιγμή άρχισαν να τρέχουν δάκρυα από την Εικόνα της Παναγίας της Παρηγορήτριας. Ήρθε η νεωκόρος μέσα στο Ιερό Βήμα και μου είπε τι συμβαίνει. Της απάντησα πώς δεν πρέπει να δημιουργηθεί θόρυβος και ας αφήσουμε την Παναγία μας να ενεργήσει όπως εκείνη επιθυμεί. Συνεχίζεται και σήμερα η μυροβλυσία συνεχώς και μάλιστα το μύρο είναι τόσο πολύ που φτάνει μέχρι το δάπεδο”. 

Για τον κόσμο που επισκέπτεται με ευλάβεια την εικόνα της Παναγίας, αναφέρει: “Έρχεται πολύς κόσμος να προσκυνήσει την Εικόνα της Παναγίας. Μια γνωστή μας κυρία η οποία διακονεί σε ένα Μοναστήρι μας, ήταν άρρωστη και της εμφανίστηκε η Παναγία λέγοντάς της ”θα θεραπευθείς”. Όταν η κυρία την ρώτησε “ποιά είσαι για να έρθω να σε προσκυνήσω”; Της απάντησε πώς ”είμαι η Παναγία η Παρηγορήτρια. Και έτσι πήγε στον Ναό του Αγίου Δημητρίου για να προσκυνήσει την Χάρι της”.

“Γίνονται πολλά Θαύματα και μας αναφέρουν συνεχώς. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πώς η Παναγία μας μυροβλίζει στον Ναό του Αγίου Δημητρίου του Μυροβλίτη.Ολα αυτά είναι μυστήρια στα οποία ενεργεί η Χάρις του Θεού προς παρηγορία μας. Μας παρηγόρησε η Παναγία μας κατά την περίοδο της πανδημίας με την δακρυρροή της και την μυροβλυσία της. Όλο το διάστημα που οι Χριστιανοί ταλαιπωρήθηκαν από την πανδημία, και δεν μπορούσαν ούτε να πάνε να εξομολογηθούν και να κοινωνήσουν, η Παναγία έδωσε αυτή την μαρτυρία για να έχουμε υπομονή και για να μας οδηγήσει στην λύση του πειρασμού αυτού”, αναφέρει για τα θαύματα και την παρηγοριά που δίνει η Παναγία στον λαό της.

Ολόκληρη τη συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που παραχώρησε ο Μητροπολίτης κ. Δανιήλ στην Pemptousia TV θα μπορέσετε να την παρακολουθήσετε τις επόμενες ημέρες. 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων