15/03/2024 16/03/2024 Για την πρώτη επίσκεψη του στο Άγιον Όρος με την ιδιότητα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της Pemptousia TV ο Νίκος Χριστοδουλίδης επισημαίνοντας ότι πρόκειται για «μεγάλη ευλογία».  «Θεώρησα καθήκον μετά από τόσα χρόνια και φυσικά μετά από την πρόσκληση του Γέροντα (σ.σ. Καθηγουμένου της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου Γέροντος Εφραίμ) να...
15 Μαρτίου, 2024 - 17:16
Τελευταία ενημέρωση: 16/03/2024 - 13:50

O Νίκος Χριστοδουλίδης για την επίσκεψη στο Άγιον Όρος: «Μεγάλη ευλογία» (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
O Νίκος Χριστοδουλίδης για την επίσκεψη στο Άγιον Όρος: «Μεγάλη ευλογία» (ΒΙΝΤΕΟ)

Για την πρώτη επίσκεψη του στο Άγιον Όρος με την ιδιότητα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της Pemptousia TV ο Νίκος Χριστοδουλίδης επισημαίνοντας ότι πρόκειται για «μεγάλη ευλογία».

«Θεώρησα καθήκον μετά από τόσα χρόνια και φυσικά μετά από την πρόσκληση του Γέροντα (σ.σ. Καθηγουμένου της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου Γέροντος Εφραίμ) να ανταποκριθώ θετικά», δήλωσε ο Νίκος Χριστοδουλίδης από το Συνοδικό της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, ενώ επίσης αναφέρθηκε στους στενούς δεσμούς που συνδέουν την Κύπρο με το Άγιον Όρος και την Εκκλησία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η υποδοχή του Προέδρου της Κύπρου, Νίκου Χριστοδουλίδη, στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην Αθωνική Πολιτεία (ΦΩΤΟ)

Κάλεσμα από το Άγιον Όρος στον Νίκο Χριστοδουλίδη να μην ενδώσει στις απαιτήσεις των ισχυρών της γης

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Μονή Βατοπαιδίου: «Θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν για να απελευθερώσουμε τον τόπο μας»(ΒΙΝΤΕΟ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων