28/02/2024 28/02/2024 Ο Αυτισμός είναι διαταραχή που δυσκολεύει τα πάντα. Από την απλή επικοινωνία ως και την όποιας μορφής συνεργασία, η δυσκολία αυξάνεται. Τι γίνεται με την οδοντιατρική θεραπεία σε έναν πονεμένο ασθενή, με διαταραχές αυτιστικού τύπου; Η παιδοδοντίατρος Μαρία Μενενάκου, φροντίζει αυτούς τους χαρισματικούς ασθενείς με υπομονή και αγάπη, και μιλάει για το θέμα, στην εκπομπή...
28 Φεβρουαρίου, 2024 - 16:17
Τελευταία ενημέρωση: 28/02/2024 - 13:43

Οδοντιατρική φροντίδα ανθρώπων με αυτισμό

Διαδώστε:
Οδοντιατρική φροντίδα ανθρώπων με αυτισμό

Ο Αυτισμός είναι διαταραχή που δυσκολεύει τα πάντα. Από την απλή επικοινωνία ως και την όποιας μορφής συνεργασία, η δυσκολία αυξάνεται. Τι γίνεται με την οδοντιατρική θεραπεία σε έναν πονεμένο ασθενή, με διαταραχές αυτιστικού τύπου; Η παιδοδοντίατρος Μαρία Μενενάκου, φροντίζει αυτούς τους χαρισματικούς ασθενείς με υπομονή και αγάπη, και μιλάει για το θέμα, στην εκπομπή «Άκου φίλε», με την συγγραφέα Σταυρούλα Ζώρζου. Παρακολουθήστε την εκπομπή στο On Demand περιεχόμενο της τηλεόρασης της Πεμπτουσίας.

Πατήστε στην εικόνα για να μεταβείτε στο περιεχόμενο:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων