05/11/2021 05/11/2021 O Σύλλογος Πελοποννησίων Χολαργού και ο Δήμος Γορτυνίας διοργάνωσαν την Τρίτη 2 Νοεμβρίου στο αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» (Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού, Λεωφ. Περικλέους 55, Χολαργός) την παρουσίαση του βιβλίου: “Ιωάννης Θεοφιλόπουλος ή Καραβόγιαννος (1790-1885) Ο ΓΟΡΤΥΝΙΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΣΤΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ…” των Δημητρίου Θ. Κανελλόπουλου και Ιωάννη Μ. Μιχαλακόπουλου. Για το βιβλίο μίλησαν οι: Dr. Μιχαήλ...
05 Νοεμβρίου, 2021 - 14:38
Τελευταία ενημέρωση: 05/11/2021 - 16:08

Παρουσίαση βιβλίου για τον Γορτύνιο Ήρωα Καραβόγιαννο

Διαδώστε:
Παρουσίαση βιβλίου για τον Γορτύνιο Ήρωα Καραβόγιαννο

O Σύλλογος Πελοποννησίων Χολαργού και ο Δήμος Γορτυνίας διοργάνωσαν την Τρίτη 2 Νοεμβρίου στο αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» (Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού, Λεωφ. Περικλέους 55, Χολαργός) την παρουσίαση του βιβλίου: “Ιωάννης Θεοφιλόπουλος ή Καραβόγιαννος (1790-1885) Ο ΓΟΡΤΥΝΙΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΣΤΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ…” των Δημητρίου Θ. Κανελλόπουλου και Ιωάννη Μ. Μιχαλακόπουλου.

Για το βιβλίο μίλησαν οι:

Dr. Μιχαήλ Μπουρούνης, M.D., PhD, Αντιναύαρχος Ιατρός ε.α. Π.Ν.
Παναγιώτης Φουράκης, Διδάκτωρ Ιστορίας – Εκπαιδευτικός
Θα συντονίσει η κ. Πέννυ Καλύβα, Δημοσιογράφος-Εκδότης

Το ποσό που θα συγκεντρωθεί από την διάθεση του βιβλίου θα δοθεί για την αποκατάσταση των πυρόπληκτων του Δήμου Γορτυνίας.

Ολόκληρη την εκδήλωση θα παρακολουθήσετε στο πρόγραμμα της Pemptousia.TV

Φωτογραφίες: Βασίλης Κουτρουμάνος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων