25/07/2023 25/07/2023 H νέα πενταετία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στον προεδρικό θώκο της Τουρκίας είναι γεγονός. Δεν ήταν αρκετή η οικονομική κρίση. Ούτε η φθορά από την 20χρονη παραμονή του στην εξουσία. Ακόμη και ο καταστροφικός σεισμός λίγο πριν τις εκλογές δεν στάθηκε ικανός να απειλήσει την κυριαρχία του. Το φαινόμενο Ερντογάν υπό το πρίσμα μιας αυταρχικής,...
25 Ιουλίου, 2023 - 12:11
Τελευταία ενημέρωση: 25/07/2023 - 12:17

Πατριδογνωσία: Το φαινόμενο Ερντογάν, σήμερα στην Pemptousia.tv

Διαδώστε:
Πατριδογνωσία: Το φαινόμενο Ερντογάν, σήμερα στην Pemptousia.tv

H νέα πενταετία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στον προεδρικό θώκο της Τουρκίας είναι γεγονός. Δεν ήταν αρκετή η οικονομική κρίση. Ούτε η φθορά από την 20χρονη παραμονή του στην εξουσία. Ακόμη και ο καταστροφικός σεισμός λίγο πριν τις εκλογές δεν στάθηκε ικανός να απειλήσει την κυριαρχία του.

Το φαινόμενο Ερντογάν υπό το πρίσμα μιας αυταρχικής, λαϊκίστικης διακυβέρνησης αναλύει ο Αντιστράτηγος ε.α Ιωάννης Μπαλτζώης, Γεωπολιτικός αναλυτής, αρθρογράφος και πρόεδρος του ΕΛΙΣΜΕ στην εκπομπή Πατριδογνωσία που παρουσιάζει ο στρατηγός Ανδρέας Μπλάνος.
Σήμερα στο πρόγραμμα της pemptousia.tv στις 13.00 και σε επανάληψη στις 21.00.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων