11/07/2023 11/07/2023 Η Ψηφιακή Ακαδημία «Ευγένιος Βούλγαρης» και η Πεμπτουσία διοργανώνουν, την Τρίτη 11 Ιουλίου 2023 στις 19:00 ώρα Αθήνας (17:00 ώρα Ηνωμένου Βασιλείου) το ψηφιακό σεμινάριο με τίτλο “Αγιότητα και κρίση εμπιστοσύνης σήμερα”, με εισηγητή τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Νικόλαο Λουδοβίκο, συγγραφέα, Καθηγητή Δογματικής και Φιλοσοφίας στην Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία Αθηνών και το Ορθόδοξο Ινστιτούτο του Cambridge. Το ψηφιακό σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Αγγλική...
11 Ιουλίου, 2023 - 10:22
Τελευταία ενημέρωση: 11/07/2023 - 10:36

Σήμερα το Ψηφιακό σεμινάριο με τον π. Νικόλαο Λουδοβίκο με θέμα “Αγιότητα και κρίση εμπιστοσύνης σήμερα”

Διαδώστε:
Σήμερα το Ψηφιακό σεμινάριο με τον π. Νικόλαο Λουδοβίκο με θέμα “Αγιότητα και κρίση εμπιστοσύνης σήμερα”

Η Ψηφιακή Ακαδημία «Ευγένιος Βούλγαρης» και η Πεμπτουσία διοργανώνουν, την Τρίτη 11 Ιουλίου 2023 στις 19:00 ώρα Αθήνας (17:00 ώρα Ηνωμένου Βασιλείου) το ψηφιακό σεμινάριο με τίτλο “Αγιότητα και κρίση εμπιστοσύνης σήμερα”, με εισηγητή τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Νικόλαο Λουδοβίκο, συγγραφέα, Καθηγητή Δογματικής και Φιλοσοφίας στην Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία Αθηνών και το Ορθόδοξο Ινστιτούτο του Cambridge.

Το ψηφιακό σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Αγγλική γλώσσα. Μετά την ομιλία θα υπάρχει χρόνος για ερωτήσεις και απαντήσεις.

Δηλώστε συμμετοχή στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZYqcO2qrT4pHNxDcwYAJzcVcF5Fh4nDPlSm

Λίγα λόγια για τον π. Νικόλαο Λουδοβίκο

Σπούδασε Ψυχολογία, Παιδαγωγικά, Θεολογία και Φιλοσοφία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Παρίσι και Κέιμπριτζ. Εργάστηκε στο Tyndale House Center for Early Christianity, στο Cambridge, και δίδαξε ή έδωσε διαλέξεις και σεμινάρια στη Θεολογική Σχολή, καθώς και στο Κέντρο Προηγμένων Θρησκευτικών και Θεολογικών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ και στο Ινστιτούτο Ορθόδοξων Χριστιανικών Σπουδών. καθώς και σε άλλα Πανεπιστήμια μεταξύ των οποίων βρίσκονται τα Πανεπιστήμια Durham, Ουαλίας, Winchester, Μόσχας, Βερολίνου, Graz, St Serge, Princeton, Torino, Padova, Βελιγραδίου, Σόφιας, Veliko Turnovo, Άλμπα Ιούλια και Μπαλαμάντ.

Υπήρξε Καθηγητής Δογματικής και Φιλοσοφίας στην Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία Θεσσαλονίκης, της οποίας διετέλεσε Πρόεδρος και Διευθυντής Ποιμαντικών και Θεολογικών Σπουδών. Σήμερα είναι Καθηγητής Δογματικής στην Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία Αθήνας. Είναι επίσης επισκέπτης καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Μπαλαμάντ και στο Ορθόδοξο Ινστιτούτο του Κέιμπριτζ.

Είναι ο Senior Editor του διεθνούς ακαδημαϊκού περιοδικού Analogia (the Pemptousia Journal for Theological Studies (www.analogiajournal.com))

Έχει εκδώσει 20 βιβλία.

Τα βιβλία και τα άρθρα του έχουν μεταφραστεί σε δέκα γλώσσες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων