03/01/2022 03/01/2022 Δείτε σήμερα εκτάκτως στις 14:55 από την διαδικτυακή τηλεόραση της Pemptousia TV τη συνέντευξη του μακαριστού Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κυρού Κοσμά στο Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων www.ope.gr και τη Μαρία Γιαχνάκη. Ο μακαριστός είχε μιλήσει στη δημοσιογράφο για πνευματικά ζητήματα, τη δίψα του κόσμου για τον Θεό, τον πόθο του να απλωθεί το Ευαγγέλιο...
03 Ιανουαρίου, 2022 - 11:07
Τελευταία ενημέρωση: 03/01/2022 - 12:00

Σήμερα στην Pemptousia TV η συνέντευξη του Μητροπολίτη Αιτωλίας στη Μαρία Γιαχνάκη

Διαδώστε:
Σήμερα στην Pemptousia TV η συνέντευξη του Μητροπολίτη Αιτωλίας στη Μαρία Γιαχνάκη

Δείτε σήμερα εκτάκτως στις 14:55 από την διαδικτυακή τηλεόραση της Pemptousia TV τη συνέντευξη του μακαριστού Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κυρού Κοσμά στο Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων www.ope.gr και τη Μαρία Γιαχνάκη.

Ο μακαριστός είχε μιλήσει στη δημοσιογράφο για πνευματικά ζητήματα, τη δίψα του κόσμου για τον Θεό, τον πόθο του να απλωθεί το Ευαγγέλιο σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, αλλά και απλά ζητήματα της καθημερινότητας.

Υπενθυμίζεται ότι εκοιμήθη σήμερα τα ξημερώματα (Δευτέρας, 3 Ιανουαρίου 2022), λίγες μόλις μέρες μετά την αδερφή του, την οποία και διακονούσε για μεγάλο διάστημα της ζωής του.

Δείτε ένα μέρος της συνέντευξης κάνοντας κλικ εδώ

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων