01/06/2023 01/06/2023 Γιορτινές μπουκιές πατάτας και τυριού στο τηγάνι,τσιπς καρότο και γλυκιά γεμιστή σφολιάτα μας φτιάχνει σήμερα η σύμβουλος διατροφής, Μελίνα Σελάλμα, στην εκπομπή “Στην κουζίνα…” στην pemptousia.tv στις 18.10. Μία εκπομπή μαγειρικής διαφορετική από τις άλλες κατά την οποία η Μελίνα Σελάλμα μας εξηγεί βήμα-βήμα τη διαδικασία κάθε συνταγής και παράλληλα μας δίνει συμβουλές και μυστικά...
01 Ιουνίου, 2023 - 17:45
Τελευταία ενημέρωση: 01/06/2023 - 17:00

Στην κουζίνα… Γιορτινές μπουκιές πατάτας και τυριού στο τηγάνι, σήμερα στην pemptousia.tv

Διαδώστε:
Στην κουζίνα… Γιορτινές μπουκιές πατάτας και τυριού στο τηγάνι, σήμερα στην pemptousia.tv

Γιορτινές μπουκιές πατάτας και τυριού στο τηγάνι,τσιπς καρότο και γλυκιά γεμιστή σφολιάτα μας φτιάχνει σήμερα η σύμβουλος διατροφής, Μελίνα Σελάλμα, στην εκπομπή “Στην κουζίνα…” στην pemptousia.tv στις 18.10.

Μία εκπομπή μαγειρικής διαφορετική από τις άλλες κατά την οποία η Μελίνα Σελάλμα μας εξηγεί βήμα-βήμα τη διαδικασία κάθε συνταγής και παράλληλα μας δίνει συμβουλές και μυστικά που θα κάνουν τα φαγητά μας όχι μόνο πιο νόστιμα αλλά και πιο υγιεινά. Στην κατηγορία “στην κουζίνα” θα βρείτε επίσης και αγαπημένες συνταγές από άλλους συνεργάτες της PemptousiaTV.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων