24/01/2022 25/01/2022 Παρακολουθήστε την «Διαδικτυακή Σύναξη από τον Άθωνα με τον Γέροντα Εφραίμ και Ρουμάνους Καλλιτέχνες» που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022 και μετέδωσε απευθείας η διαδικτυακή τηλεόραση της Πεμπτουσίας (www.pemptousia.tv). Στη Διαδικτυακή Σύναξη, που διοργάνωσε το διαδικτυακό περιοδικό Πεμπτουσία, υπήρξε παράλληλη μετάφραση στα ρουμανικά, τα αγγλικά, τα γαλλικά, τα ρωσικά, τα αραβικά και τα γεωργιανά....
24 Ιανουαρίου, 2022 - 19:30
Τελευταία ενημέρωση: 25/01/2022 - 0:30

Σύναξη από τον Άθωνα με τον Γέροντα Εφραίμ και Ρουμάνους Καλλιτέχνες (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Σύναξη από τον Άθωνα με τον Γέροντα Εφραίμ και Ρουμάνους Καλλιτέχνες (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρακολουθήστε την «Διαδικτυακή Σύναξη από τον Άθωνα με τον Γέροντα Εφραίμ και Ρουμάνους Καλλιτέχνες» που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022 και μετέδωσε απευθείας η διαδικτυακή τηλεόραση της Πεμπτουσίας (www.pemptousia.tv).

Στη Διαδικτυακή Σύναξη, που διοργάνωσε το διαδικτυακό περιοδικό Πεμπτουσία, υπήρξε παράλληλη μετάφραση στα ρουμανικά, τα αγγλικά, τα γαλλικά, τα ρωσικά, τα αραβικά και τα γεωργιανά.
Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη Σύναξη και στις σελίδες μας:

στην Πεμπτουσία 

στο Διεθνές Εκκλησιαστικό Πρακτορείο Ορθοδοξία 
www.orthodoxianewsagency.gr ή https://www.facebook.com/orthodoxianewsagency
και την επίσημη σελίδα της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου στο Facebook, όπου θα βρείτε διαθέσιμες τις μεταφράσεις

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων