24/09/2022 24/09/2022 Είμαστε πολύ αλλόκοτα πλάσματα, και αναρωτιόμαστε συχνά για όλα τα μυστήρια που μας περιβάλλουν. Ξέρουμε κάποια πράγματα για τον κόσμο, αλλά πραγματικά αυτά είναι πολύ λίγα. Είμαστε ένα μυστήριο και για τον ίδιο τον εαυτό μας. «Ποιοί είμαστε και τι είμαστε;», αναρωτιόμαστε. Το χρονικό φάσμα της ζωής μας είναι πολύ μικρό, αλλά ακόμα και κατά...
24 Σεπτεμβρίου, 2022 - 16:50
Τελευταία ενημέρωση: 24/09/2022 - 16:12

Μας δίνονται πολλές ευκαιρίες

Διαδώστε:
Μας δίνονται πολλές ευκαιρίες

Είμαστε πολύ αλλόκοτα πλάσματα, και αναρωτιόμαστε συχνά για όλα τα μυστήρια που μας περιβάλλουν. Ξέρουμε κάποια πράγματα για τον κόσμο, αλλά πραγματικά αυτά είναι πολύ λίγα. Είμαστε ένα μυστήριο και για τον ίδιο τον εαυτό μας. «Ποιοί είμαστε και τι είμαστε;», αναρωτιόμαστε. Το χρονικό φάσμα της ζωής μας είναι πολύ μικρό, αλλά ακόμα και κατά τη διάρκεια αυτής της μικρής περιόδου, μας δίνονται πολλές ευκαιρίες για να τελειοποιήσουμε τον εαυτόν μας στο αγαθό και να τον στρέψουμε προς το απόλυτο Αγαθό.

Γέροντας Θαδδαίος της Βιτόβνιτσα

ΠΗΓΗ: pemptousia.gr 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων