08/04/2020 08/04/2020 Συλλογή φωτογραφιών που δείχνουν στιγμές προσευχής, στιγμές που ο άνθρωπος ζητά συγχώρεση . Στιγμές που λέει ,Κύριε ελέησον, μέσα από τα βάθη της ψυχής του και δεν αφήνει ούτε ίχνος σκέψης να ξεφύγει από την προσήλωση στον ένα μοναδικό στόχο, που είναι να Τον παρακαλέσει, να Του δείξει τα τραύματα της ψυχής του, τις παθήσεις...
08 Απριλίου, 2020 - 23:20
Τελευταία ενημέρωση: 08/04/2020 - 23:21

Να προσευχόμαστε με δάκρια και με αναστεναγμούς

Διαδώστε:
Να προσευχόμαστε με δάκρια και με αναστεναγμούς

Συλλογή φωτογραφιών που δείχνουν στιγμές προσευχής, στιγμές που ο άνθρωπος ζητά συγχώρεση .

Στιγμές που λέει ,Κύριε ελέησον, μέσα από τα βάθη της ψυχής του και δεν αφήνει ούτε ίχνος σκέψης να ξεφύγει από την προσήλωση στον ένα μοναδικό στόχο, που είναι να Τον παρακαλέσει, να Του δείξει τα τραύματα της ψυχής του, τις παθήσεις που απέκτησε από την άγνοια, από τον εγωισμό,  ακόμη και από την αδιαφορία…

Όταν όμως ένιωσε το λάθος του, όταν κατάλαβε την απόσταση που τον χωρίζει από τον Σωτήρα του, για να μην πέσει στην απόγνωση και στην απελπισία και στο θρήνο του θανάτου της ψυχή του, γονάτισε και παρακάλεσε τον Εσταυρωμένο και την Υπεραγία Θεοτόκο να τον ελεήσει , να τον φωτίσει, να τον λυπηθεί και να τον ξαναγεννήσει.

Με δάκρια και αναστεναγμούς, στέλνει την προσευχή του, χωρίς να νοιάζεται για τίποτα άλλο, μόνο για την συγχώρεση που ελπίζει και την σωτηρία της ψυχής του…..

.

οι φωτογραφίες είναι από το αρχείο του  www.asceticexperience.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων