28/02/2020 28/02/2020 Όσα Χαίρε και ευχαριστώ αν απευθύνει κανείς σήμερα στον μακαριστό π. Σίμωνα [Γέροντας, Ιερομόναχος, π. Σίμωνας Αρβανίτης (1901-1988)] είναι ελάχιστα στα άπειρα θαύματα που επιτελεί σ’ εμάς τους αναξίους και αμαρτωλούς. Πριν από τέσσερα χρόνια οι γιατροί διεπίστωσαν πως έχω νεφρική ανεπάρκεια. Νοσηλεύτηκα αρκετές φορές στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Οι προσπάθειες των γιατρών ήταν συγκινητικές....
28 Φεβρουαρίου, 2020 - 17:28
Τελευταία ενημέρωση: 28/02/2020 - 17:30

Ο γιατρός με ρώτησε ποιον άγιο είχα!

Διαδώστε:
Ο γιατρός με ρώτησε ποιον άγιο είχα!

Όσα Χαίρε και ευχαριστώ αν απευθύνει κανείς σήμερα στον μακαριστό π. Σίμωνα [Γέροντας, Ιερομόναχος, π. Σίμωνας Αρβανίτης (1901-1988)] είναι ελάχιστα στα άπειρα θαύματα που επιτελεί σ’ εμάς τους αναξίους και αμαρτωλούς.

Πριν από τέσσερα χρόνια οι γιατροί διεπίστωσαν πως έχω νεφρική ανεπάρκεια.

Νοσηλεύτηκα αρκετές φορές στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών.
Οι προσπάθειες των γιατρών ήταν συγκινητικές.
Όμως τα αποτελέσματα των τελευταίων εξετάσεων έδειξαν ότι πρέπει να κάνω τεχνητό νεφρό.

Όταν τον Σεπτέμβριο του 2007 ξεκίνησα τεχνητό νεφρό, με σταύρωσε ο π. Ζωσιμάς [Μοναχός Ζωσιμάς, υποτακτικός του π. Σίμωνα Αρβανίτη (1937-2010)] με τον σταυρό του π. Σίμωνα.

Μετά από ένα μήνα ο γιατρός που με παρακολουθούσε στο Νοσοκομείο με ρώτησε ποιον Άγιο είχα, γιατί από σήμερα σταματάμε τις αιμοκαθάρσεις.

Ο σταυρός του π. Σίμωνα με τις θερμές προσευχές του π. Ζωσιμά (υποτακτικού του Γέροντα) με βοήθησαν να σταθώ πάλι στα πόδια μου.

Θαυμαστός ο Θεός εν τοις αγίοις αυτού.

Πηγή: pemptousia.gr/ Μαρτυρία της Π.Σ*. όπως καταγράφεται στο βιβλίο του Μοναχού Ζωσιμά, “Ιερομόναχος Σίμων Αρβανίτης, (1901-1988), Μαρτυρίες για την ζωή και το έργο του”, τόμος ε’.

* Ολόκληρο το όνομα αναγράφεται στο βιβλίο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων