18/09/2020 18/09/2020 «Ο Θεός βλέπει το γιατί αμαρτάνεις! Ποιος σου έμαθε αυτήν την αμαρτία, εσύ την επεδίωξες, φταίει η μητέρα σου, φταίει ο πατέρας σου, φταίει ο δάσκαλος, ποιος φταίει και κάτω από ποιες περιστάσεις έγινε η αμαρτία. Τα εξετάζει όλα ο Θεός! Κοιτάζει ο Θεός, αν ο άνθρωπος ενεργεί πονηρά, ή αν ενεργεί από αφέλεια, ή...
18 Σεπτεμβρίου, 2020 - 21:45
Τελευταία ενημέρωση: 18/09/2020 - 20:13

Ο Θεός βλέπει το γιατί αμαρτάνεις!

Διαδώστε:
Ο Θεός βλέπει το γιατί αμαρτάνεις!

«Ο Θεός βλέπει το γιατί αμαρτάνεις! Ποιος σου έμαθε αυτήν την αμαρτία, εσύ την επεδίωξες, φταίει η μητέρα σου, φταίει ο πατέρας σου, φταίει ο δάσκαλος, ποιος φταίει και κάτω από ποιες περιστάσεις έγινε η αμαρτία. Τα εξετάζει όλα ο Θεός!

Κοιτάζει ο Θεός, αν ο άνθρωπος ενεργεί πονηρά, ή αν ενεργεί από αφέλεια, ή αν ενεργεί από άγνοια, ζυγίζει τα πράγματα, γι’ αυτό και επιβάλλει για την ίδια αμαρτία, διαφορετική τιμωρία στον καθένα. Ο Θεός, δηλαδή, δεν μετράει τις αμαρτίες των ανθρώπων, αλλά τις ζυγίζει».

Δημήτριος Παναγόπουλος Ιεροκήρυκας †

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων