30/12/2022 30/12/2022 Τα ταξίδια, είτε για επαγγελματικούς λόγους, είτε για ψυχαγωγία έχουν αρκετούς κινδύνους. Μπορεί να είναι γεμάτα νέες γνώσεις, εμπειρίες, ανθρώπους και συναισθήματα, ωστόσο πάντα υπάρχει ο φόβος για το άγνωστο, το απρόσμενο, το επικίνδυνο, το σκοτεινό. Πρέπει πάντα να προσέχουμε, να σχεδιάζουμε καλά κάθε ταξίδι μας, να προβλέπουμε όσο γίνεται περισσότερο τους κινδύνους, να είμαστε...
30 Δεκεμβρίου, 2022 - 15:32
Τελευταία ενημέρωση: 30/12/2022 - 15:38

Ταξιδεύεις συχνά; Μάθε ποιοι Άγιοι σε προστατεύουν

Διαδώστε:
Ταξιδεύεις συχνά; Μάθε ποιοι Άγιοι σε προστατεύουν

Τα ταξίδια, είτε για επαγγελματικούς λόγους, είτε για ψυχαγωγία έχουν αρκετούς κινδύνους. Μπορεί να είναι γεμάτα νέες γνώσεις, εμπειρίες, ανθρώπους και συναισθήματα, ωστόσο πάντα υπάρχει ο φόβος για το άγνωστο, το απρόσμενο, το επικίνδυνο, το σκοτεινό. Πρέπει πάντα να προσέχουμε, να σχεδιάζουμε καλά κάθε ταξίδι μας, να προβλέπουμε όσο γίνεται περισσότερο τους κινδύνους, να είμαστε σε θέση να διαχειριζόμαστε τις κρίσεις που μπορεί να έρθουν στο δρόμο…

Φυσικά δεν είναι όλα στο χέρι μας και ιδίως στο ταξίδι υπάρχουν άπειροι αστάθμητοι παράγοντες: η ξένη χώρα, η γλώσσα, ο λαός, οι αντιλήψεις, η διαφορά κουλτούρας, η άγνοια κινδύνου, οι καιρικές συνθήκες, τα μεταφορικά μέσα, τα τροχαία, οι δρόμοι ….

Τι κάνουμε λοιπόν; Ο Χριστός λέει κάνε ό,τι έχεις να κάνεις και ότι σου αντιστοιχεί και εγώ θα κάνω τα υπόλοιπα. Αυτός και οι Άγιοι προστάτες των ταξιδιωτών, των οδοιπόρων, των ναυτικών, των τουριστών και όσων μετακινούνται.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων