23/08/2021 23/08/2021 Τι αγάπη έχει ο Θεός! Τι υπομονή! Πόσο μεγάλη είναι η καρδιά Του! Γι’ αυτό και ο εξομολόγος λέγει στον Θεό για τον εξομολογούμενο: «… και δώρησαι αυτώ αναμαρτήτως εν παντί καιρώ και τόπω προσιέναι τη ση μεγαλειότητι». Ας το πιστέψωμε αυτό το «αναμαρτήτως», και τότε θα δείτε ότι θα ζούμε αναμαρτήτως. Θα μας βοηθούν...
23 Αυγούστου, 2021 - 22:22
Τελευταία ενημέρωση: 23/08/2021 - 22:03

Τι αγάπη έχει ο Θεός!

Διαδώστε:
Τι αγάπη έχει ο Θεός!

Τι αγάπη έχει ο Θεός! Τι υπομονή! Πόσο μεγάλη είναι η καρδιά Του! Γι’ αυτό και ο εξομολόγος λέγει στον Θεό για τον εξομολογούμενο: «… και δώρησαι αυτώ αναμαρτήτως εν παντί καιρώ και τόπω προσιέναι τη ση μεγαλειότητι». Ας το πιστέψωμε αυτό το «αναμαρτήτως», και τότε θα δείτε ότι θα ζούμε αναμαρτήτως. Θα μας βοηθούν οι άγγελοί μας, οι άγιοί μας, η Εκκλησία, ο Χριστός, που είναι επάνω στον ουρανό και με το ένα του χέρι κρατάει τον Πατέρα και με το άλλο κρατάει όλους εμάς, για να μας βγάλει από τα κύμματα της αμαρτίας. Ακόμη τα λείψανα, οι μάρτυρες, οι δίκαιοι που ζουν ανάμεσά μας, τα μοναστήρια, οι προσευχές τους μας δίνουν φτερά και μας ανεβάζουν.

✞ Γέροντας Αιμιλιανός Σιμωνοπετρίτης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων