05/02/2024 05/02/2024 Για την επιχειρούμενη αποδόμηση της οικογένειας, τις ανατροπές στις θεσμοθετημένες αρχές, αλλά και το μεγάλο πρόβλημα της πατρίδας μας που δεν είναι άλλο από το δημογραφικό, μίλησε στο ραδιόφωνο του PEMPTOUSIA FM, ο Μητροπολίτης Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιος. Καλεσμένος στην εκπομπή “Ορθόδοξες Διαδρομές” με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Στρουμπάκο, ο Σεβασμιώτατος κατέθεσε τις απόψεις του επί του φλέγοντος ζητήματος...
05 Φεβρουαρίου, 2024 - 10:55
Τελευταία ενημέρωση: 05/02/2024 - 10:56

Ο Μητροπολίτης Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος Γεώργιος στις “Ορθόδοξες Διαδρομές” στο Pemptousia FM

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος Γεώργιος στις “Ορθόδοξες Διαδρομές” στο Pemptousia FM

Για την επιχειρούμενη αποδόμηση της οικογένειας, τις ανατροπές στις θεσμοθετημένες αρχές, αλλά και το μεγάλο πρόβλημα της πατρίδας μας που δεν είναι άλλο από το δημογραφικό, μίλησε στο ραδιόφωνο του PEMPTOUSIA FM, ο Μητροπολίτης Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιος. Καλεσμένος στην εκπομπή “Ορθόδοξες Διαδρομές” με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Στρουμπάκο, ο Σεβασμιώτατος κατέθεσε τις απόψεις του επί του φλέγοντος ζητήματος και τις συνέπειες που θα επιφέρει στην κοινωνίας μας η ψήφιση του νομοσχεδίου για τον “γάμο” ομοφυλοφίλων.

Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: 

*Η εκπομπή “Ορθόδοξες Διαδρομές”, την οποία επιμελείται και παρουσιάζει ο Δημοσιογράφος Δημήτρης Στρουμπάκος, ακούγεται κάθε Δευτέρα στις 10 το πρωί από το pemptousia.fm. 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων