18/01/2022 18/01/2022 Ακούστε σήμερα στις 7 το απόγευμα από το ραδιόφωνο της Πεμπτουσίας την εκπομπή “Πνευματικοί Αντίλαλοι”. Ο Πάνος Αβραμόπουλος αναφέρεται και φιλοτεχνεί το πορτραίτο του εθνικού μας ποιητή Διονύσιου Σολωμού. Του αισθαντικού μας λυράρη που με την ευαίσθητη και αισθαντική γραφίδα του εξύμνησε όσο κανείς άλλος τις αρετές και τα ελαττώματα της ελληνικής φυλής. Την ανδρεία,...
18 Ιανουαρίου, 2022 - 18:50
Τελευταία ενημέρωση: 18/01/2022 - 18:37

Σήμερα η εκπομπή “Πνευματικοί Αντίλαλοι” με τον Πάνο Αβραμόπουλο

Διαδώστε:
Σήμερα η εκπομπή “Πνευματικοί Αντίλαλοι” με τον Πάνο Αβραμόπουλο

Ακούστε σήμερα στις 7 το απόγευμα από το ραδιόφωνο της Πεμπτουσίας την εκπομπή “Πνευματικοί Αντίλαλοι”.

Ο Πάνος Αβραμόπουλος αναφέρεται και φιλοτεχνεί το πορτραίτο του εθνικού μας ποιητή Διονύσιου Σολωμού. Του αισθαντικού μας λυράρη που με την ευαίσθητη και αισθαντική γραφίδα του εξύμνησε όσο κανείς άλλος τις αρετές και τα ελαττώματα της ελληνικής φυλής. Την ανδρεία, την φιλοπατρία, τη λεβεντιά αλλά και τα μεγάλα μας ελαττώματα όπως τη διχόνοια. Του ποιητή που υπήρξε πρόδρομος της ελληνικής ποιητικής δημιουργίας και διάνοιξε νέους ορίζοντες με την πολυδιάστατη ευρωπαϊκή του παιδεία στα ελληνικά γράμματα.

«Και η διχόνοια που κρατάει ένα σκήπτρο η δολερή
καθενός χαμογελάει, πάρ’ το λέγοντας κι εσύ»

Συντονιστείτε στο http://pemptousia.fm

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων