13/01/2020 13/01/2020 Για το Ιεραποστολικό Πατριαρχείο Αλεξανδρείας, την Ειρήνη, τον διωγμό των Χριστιανών στη Μέση Ανατολή, την φτώχεια, την Κρήτη αλλά και το επίκαιρο θέμα της Αυτοκεφαλίας της Εκκλησίας της Ουκρανίας μιλάει σε αποκλειστική του συνέντευξη στη Μαρία Γιαχνάκη η Α.Θ.Μ. Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β. Ολόκληρη η συνέντευξη θα δημοσιευτεί αύριο...
13 Ιανουαρίου, 2020 - 9:57
Τελευταία ενημέρωση: 13/01/2020 - 22:11

ΔΕΙΤΕ ΑΥΡΙΟ τη συνέντευξη του Πατρ. Αλεξανδρείας

Διαδώστε:
ΔΕΙΤΕ ΑΥΡΙΟ τη συνέντευξη του Πατρ. Αλεξανδρείας

Για το Ιεραποστολικό Πατριαρχείο Αλεξανδρείας, την Ειρήνη, τον διωγμό των Χριστιανών στη Μέση Ανατολή, την φτώχεια, την Κρήτη αλλά και το επίκαιρο θέμα της Αυτοκεφαλίας της Εκκλησίας της Ουκρανίας μιλάει σε αποκλειστική του συνέντευξη στη Μαρία Γιαχνάκη η Α.Θ.Μ. Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β. Ολόκληρη η συνέντευξη θα δημοσιευτεί αύριο το πρωί (Τρίτη 14 Ιανουαρίου) στο Πρακτορείο Ορθοδοξία.

Στη συνέντευξή που παραχώρησε στη δημοσιογράφο, στο Πατριαρχικό του γραφείο στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου αναφέρεται στην Μαύρη Ήπειρο και στις δυσκολίες της ιεραποστολής αλλά και στους Αγίους των οποίων ο βίος συνδέθηκε με την Αλεξάνδρεια.

Στην ενδιαφέρουσα αυτή συνέντευξη ο Μακαριώτατος αναφέρεται και σε ανθρώπινες στιγμές δοκιμασίας, τις οποίες ο ίδιος αντιμετώπισε με δάκρυα μεν αλλά με προσευχή.
Δείτε το τρέιλερ και μείνετε κοντά μας τις επόμενες μέρες για να δείτε τη σχετική συνέντευξη αλλά και ένα μεγάλο αφιέρωμα στο Ιεραποστολικό Πατριαρχείο Αλεξανδρείας.

Συνέντευξη: Μαρία Γιαχνάκη
Επιμέλεια: Πέπη Οικονομάκη
Μοντάζ: Μαριάνθη Ματζίρη
Εικονολήπτης: Μανώλης Δημελλάς

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων