12/01/2020 13/01/2020 Για το Ιεραποστολικό Πατριαρχείο Αλεξανδρείας, την Ειρήνη, τον διωγμό των Χριστιανών στη Μέση Ανατολή, την φτώχεια, την Κρήτη αλλά και το επίκαιρο θέμα της Αυτοκεφαλίας της Εκκλησίας της Ουκρανίας μιλάει σε αποκλειστική του συνέντευξη στη Μαρία Γιαχνάκη η Α.Θ.Μ. Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β. Στη συνέντευξή που παραχώρησε στη δημοσιογράφο,...
12 Ιανουαρίου, 2020 - 9:20
Τελευταία ενημέρωση: 13/01/2020 - 9:38

Η αποκαλυπτική συνέντευξη του Πατρ. Αλεξανδρείας- Τρέιλερ

Διαδώστε:
Η αποκαλυπτική συνέντευξη του Πατρ. Αλεξανδρείας- Τρέιλερ

Για το Ιεραποστολικό Πατριαρχείο Αλεξανδρείας, την Ειρήνη, τον διωγμό των Χριστιανών στη Μέση Ανατολή, την φτώχεια, την Κρήτη αλλά και το επίκαιρο θέμα της Αυτοκεφαλίας της Εκκλησίας της Ουκρανίας μιλάει σε αποκλειστική του συνέντευξη στη Μαρία Γιαχνάκη η Α.Θ.Μ. Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β.

Στη συνέντευξή που παραχώρησε στη δημοσιογράφο, στο Πατριαρχικό του γραφείο στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου αναφέρεται στην Μαύρη Ήπειρο και στις δυσκολίες της ιεραποστολής αλλά και στους Αγίους των οποίων ο βίος συνδέθηκε με την Αλεξάνδρεια.

Στην ενδιαφέρουσα αυτή συνέντευξη ο Μακαριώτατος αναφέρεται και σε ανθρώπινες στιγμές δοκιμασίας, τις οποίες ο ίδιος αντιμετώπισε με δάκρυα μεν αλλά με προσευχή.
Δείτε το τρέιλερ και μείνετε κοντά μας τις επόμενες μέρες για να δείτε τη σχετική συνέντευξη αλλά και ένα μεγάλο αφιέρωμα στο Ιεραποστολικό Πατριαρχείο Αλεξανδρείας.

Συνέντευξη: Μαρία Γιαχνάκη

Μοντάζ: Μαριάνθη Ματζίρη

Εικονολήπτης: Μανώλης Δημελλάς

Επιμέλεια: Πέπη Οικονομάκη

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων