04/11/2019 04/11/2019 Τη μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα του δέχθηκε ο Χολιγουντιανός Ηθοποιός Jonathan Jackson o οποίος ενσαρκώνει τον Ιωσήφ τον Ησυχαστή σε ντοκιμαντέρ που γυρίστηκε στο Άγιο Όρος! Ο Jonathan Jackson, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει γίνει Χριστιανός Ορθόδοξος, θεωρεί το συγκεκριμένο ρόλο «απίστευτη ευλογία» όπως λέει χαρακτηριστικά στην αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο Διεθνές Πρακτορείο...
04 Νοεμβρίου, 2019 - 8:56
Τελευταία ενημέρωση: 04/11/2019 - 14:42

Ο Τζ. Τζάκσον μιλά για τον ρόλο του ως Ιωσήφ ο Ησυχαστής

Διαδώστε:
Ο Τζ. Τζάκσον μιλά για τον ρόλο του ως Ιωσήφ ο Ησυχαστής

Τη μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα του δέχθηκε ο Χολιγουντιανός Ηθοποιός Jonathan Jackson o οποίος ενσαρκώνει τον Ιωσήφ τον Ησυχαστή σε ντοκιμαντέρ που γυρίστηκε στο Άγιο Όρος!

Ο Jonathan Jackson, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει γίνει Χριστιανός Ορθόδοξος, θεωρεί το συγκεκριμένο ρόλο «απίστευτη ευλογία» όπως λέει χαρακτηριστικά στην αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων «Ορθοδοξία» και τη δημοσιογράφο Πέπη Οικονομάκη.

«Είναι μια μοναδική εμπειρία, σωματική και πνευματική και δε θα τα είχα καταφέρει χωρίς την προσευχή των πατέρων», παραδέχεται ο γνωστός ηθοποιός.

 

Με την ευκαιρία της επετειακής εκδόσεως της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντος Ιωσήφ του Ησυχαστού, «Επιστολές και Ποιήματα (60 χρόνια από την κοίμηση του)»,η Μονή Βατοπαιδίου διοργανώνει για την παρουσίαση της νέας αυτής εκδόσεως εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα στην αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν και θα απευθύνουν Χαιρετισμό, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος Β΄, ο Αρχιμ. Χρυσόστομος, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίας Παρασκευής Μαζίου ως εκπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου. Η παρουσίαση του τόμου θα πραγματοποιηθεί από τον Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο ενώ πνευματικό μήνυμα θα απευθύνει και ο Αρχιμ. Εφραίμ, Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου

Άλλωστε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ Αθανάσιος και ο Γέροντας Εφραίμ ο Βατοπαιδινός προέρχονται από τη ρίζα του Γέροντα Ιωσήφ του Ησυχαστή τον οποίο ετοιμάζεται να αγιοκατατάξει το Οικουμενικό Πατριαρχείο όπως ανακοίνωσε ο Οικουμενικός Πατριάρχης κκ Βαρθολομαίος στην πρόσφατη επίσκεψή του στο Άγιο Όρος.

Η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία υπό την διεύθυνση του κ. Γεωργίου Ν. Κωνσταντίνου θα ψάλει ύμνους προς τιμήν του μακαρίου Γέροντος. Θα προβληθεί ντοκιμαντέργια  για τη ζωή του Γέροντος Ιωσήφ του Ησυχαστού. Το ρόλο του Γέροντος Ιωσήφ υποδύεται ο ηθοποιός Τζόναθαν Τζάκσον, κάτοχος πέντε βραβείων Έμμυ, ο οποίος θα παρευρεθεί και στην εκδήλωση.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων