08/02/2022 08/02/2022 Θαύμα της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου (εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους)   Ακολουθεί η χαρακτηριστική μαρτυρία-επιστολή μητέρας από την Κύπρο προς την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου: Με βαθιά συγκίνηση και δέος καταθέτω την δική μου μαρτυρία για το θαύμα που έκανε η Παναγία μας μέσω της Τιμίας Ζώνης της στην δική...
08 Φεβρουαρίου, 2022 - 20:16

Αγία Ζώνη: Συγκίνηση και δέος μητέρας για το θαύμα της Παναγίας

Διαδώστε:
Αγία Ζώνη: Συγκίνηση και δέος μητέρας για το θαύμα της Παναγίας

Θαύμα της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου

(εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους)

 

Ακολουθεί η χαρακτηριστική μαρτυρία-επιστολή μητέρας από την Κύπρο προς την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου:

Με βαθιά συγκίνηση και δέος καταθέτω την δική μου μαρτυρία για το θαύμα που έκανε η Παναγία μας μέσω της Τιμίας Ζώνης της στην δική μας οικογένεια.

Είμαι παντρεμένη με πολιτικό γάμο με τον άντρα μου Ν. από την Ινδία από το 2007. Δεν έχουμε κάνει θρησκευτικό γάμο γιατί ο άντρας μου δεν είναι χριστιανός. Εκ καταγωγής είναι ινδουιστής και κατά φρόνημα άθεος. Εγώ από την άλλη δεν ήθελα να βαφτιστεί τυπικά χωρίς πραγματικά να πιστέψει με σκοπό μόνο τον γάμο.

Το 2008 έφερα στον κόσμο το πρώτο μου παιδί, αφού πρώτα μεσολάβησε μία αποβολή μετά από εγκυμοσύνη 8 εβδομάδων. Μετά το πρώτο μου παιδί προσπαθούσαμε να αποκτήσουμε και άλλα παιδιά αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ενώ έμενα έγκυος, στα αρχικά στάδια της εγκυμοσύνης γινόταν αποβολή. Μεταξύ 2009-2011 επιβεβαιώθηκαν 2 εγκυμοσύνες που διάρκεσαν 7-9 εβδομάδες, ενώ πολλές άλλες φορές ένιωθα συμπτώματα εγκυμοσύνης τα οποία διαρκούσαν για λίγες μόνο μέρες χωρίς να επιβεβαιωθεί ποτέ εγκυμοσύνη.

Είχαμε κάνει όλες τις διερευνητικές ιατρικές εξετάσεις που ανθρωπίνως μπορούσαν να γίνουν χωρίς να δείξουν κάποιο πρόβλημα.

Στις προσευχές μου παρακαλούσα τον Χριστό και την Παναγία όπως μας αξιώσουν να έχουμε και άλλο παιδί, εφόσον φυσικά είναι για το δικό μας πνευματικό συμφέρον.

Το Σεπτέμβριο του 2011 μετά από προτροπή ενός ευλαβούς ιατρού έμαθα για την Ζώνη της Παναγίας και έτσι όταν τελείωσαν όλες οι ιατρικές εξετάσεις χωρίς κανένα παθολογικό εύρημα, τον Απρίλιο του 2012 αποτάθηκα στην Ιερά Μονή Βατοπεδίου ζητώντας κορδέλα καθαγιασμένη στην Τιμία Ζώνη της Παναγίας.

Στις αρχές του Μαΐου του 2012 με φόβο Θεού φόρεσα την κορδέλα. Από την ίδια μέρα, μετά πάροδο 2-3 ωρών από την ώρα που την έβαλα, αν και ήμουν εντελώς καλά άρχισα να νιώθω αδιαθεσία η οποία κράτησε μέχρι τις πρωϊνές ώρες ώσπου και έκανα εμετό. Από την επόμενη μέρα άρχισα να νιώθω συμπτώματα εγκυμοσύνης τα οποία με απογοήτευση κράτησαν μέχρι και το τέλος του κύκλου μου. Στο τέλος όμως του επόμενου κύκλου μου επιβεβαιώθηκε η εγκυμοσύνη μου. Με την βοήθεια του Θεού και τις πρεσβείες της Παναγίας μας στις 27 Μαρτίου 2013 έφερα στον κόσμο την κορούλα μου Δ.

Από τα γεγονότα φαίνεται τόσο ξεκάθαρη η θεϊκή παρέμβαση και πώς δεν ήταν ένα τυχαίο γεγονός.

Ευχαριστώ τον Θεό και την Παναγία μας που μου έκαναν τέτοιο μεγάλο δώρο και τους παρακαλώ να με βοηθήσουν να αναθρέψω και τα δύο παιδιά μου μέσα στο φως του Χριστού, όπως επίσης να φωτίσουν τον άντρα μου και όλο τον κόσμο που βρίσκεται μακριά από την αλήθεια του Ευαγγελίου.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους μοναχούς της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου για τις προσευχές τους για όλους εμάς και παρακαλώ όπως συνεχίσουν να κάνουν το ίδιο για εμάς και για όλο τον κόσμο.

Σας ευχαριστώ και Καλή Ανάσταση.

Σ.Λ.

Αραδίππου, Κύπρος

29 Απριλίου 2013

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων