14/01/2022 14/01/2022 Θαύμα της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου (εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους) Ακολουθεί η μαρτυρία – επιστολή: Σεβαστέ Γέροντα Εφραίμ, ευλογείτε! Λέγομαι π. Εμ.Β., είμαι έγγαμος ιερεύς της Ιεράς Μητροπόλεως… και εφημέριος στο χωριό Π. του Δήμου… Η Τιμία Ζώνη έκανε και στην οικογένεια μου θαύμα. Η πρεσβυτέρα Μαρία στην τέταρτη εγκυμοσύνη...
14 Ιανουαρίου, 2022 - 21:13
Τελευταία ενημέρωση: 14/01/2022 - 20:33

Αγία Ζώνη: Συγκινητική μαρτυρία γέννησης υγιούς βρέφους

Διαδώστε:
Αγία Ζώνη: Συγκινητική μαρτυρία γέννησης υγιούς βρέφους

Θαύμα της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου

(εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους)

Ακολουθεί η μαρτυρία – επιστολή:

Σεβαστέ Γέροντα Εφραίμ, ευλογείτε!

Λέγομαι π. Εμ.Β., είμαι έγγαμος ιερεύς της Ιεράς Μητροπόλεως… και εφημέριος στο χωριό Π. του Δήμου…

Η Τιμία Ζώνη έκανε και στην οικογένεια μου θαύμα. Η πρεσβυτέρα Μαρία στην τέταρτη εγκυμοσύνη είχε πολλά προβλήματα και φόρεσε από την αρχή την Τιμία Ζώνη και παρ’ όλα τα προβλήματα που είχε (αποκολλήσεις, αίμα κάθε μήνα, προεκλαμψία, λεύκωμα, πίεση) γεννήθηκε το παιδί καλά, δύο κιλά περίπου, ο Χρ. σήμερα μαθητής της Γ΄τάξεως Δημοτικού, πανέξυπνος και ευλογημένος, χωρίς ιατρικά προβλήματα, όπως μας είχαν απελπίσει οι γιατροί, δυστυχώς, κάθε φορά που μας έβλεπαν και μας έκαναν να κλαίμε.

Ζήτησαν να κάνει έκτρωση η πρεσβυτέρα, γιατί το παιδί θα γεννηθεί με σύνδρομο ντάουν ή με άλλα ιατρικά προβλήματα (φύσημα, σάκχαρο, πρόβλημα στο δέσιμο του κρανίου στα κόκκαλα, πρόβλημα στην πέψη) αλλά το παιδί, δόξα σοι ο Θεός είναι υγιέστατο και οφείλει και πολλά στη μάνα του για την υπομονή της, την πίστη της στο Θεό και την κατηγορηματική άρνηση της να το σκοτώσει. Πόσο χαζά-υλικά σκέπτονται οι άνθρωποι.[…]

Ακούοντας τα θαύματα αυτά και άλλα πολλά, πολλοί ευλαβείς χριστιανοί ζητούν Τίμιες Ζώνες και ευλογία και περιμένουν ένα θαύμα.

Με αγάπη Χριστού και σεβασμό

ιερεύς Εμ. Β.

10 Απριλίου 2013

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων