17/12/2021 17/12/2021 Θαύμα της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου (εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους) Ακολουθεί η μαρτυρία – επιστολή: Με τη γυναίκα μου είμαστε παντρεμένοι από το 2010. Μετά το γάμο ξεκινήσαμε προσπάθειες για τεκνοποίηση. Αρχές του 2012 έμεινε έγκυος και μετά από 3 μήνες απέβαλε. Αυτό ήταν πολύ ψυχοφθόρο για εμάς. Αρχές του...
17 Δεκεμβρίου, 2021 - 19:43
Τελευταία ενημέρωση: 17/12/2021 - 20:19

Συγκινητική μαρτυρία: Αθήνα-Βατοπαίδι με ποδήλατο για την Αγία Ζώνη

Διαδώστε:
Συγκινητική μαρτυρία: Αθήνα-Βατοπαίδι με ποδήλατο για την Αγία Ζώνη

Θαύμα της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου

(εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους)

Ακολουθεί η μαρτυρία – επιστολή:

Με τη γυναίκα μου είμαστε παντρεμένοι από το 2010. Μετά το γάμο ξεκινήσαμε προσπάθειες για τεκνοποίηση. Αρχές του 2012 έμεινε έγκυος και μετά από 3 μήνες απέβαλε. Αυτό ήταν πολύ ψυχοφθόρο για εμάς. Αρχές του 2013 ξαναμένει έγκυος και πάλι αποβάλλει. Δεν το πιστεύαμε αυτό που συνέβαινε. Στη συνέχεια, το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς, πήγε ο πατέρας μου στη Ι.Μ.Μ. Βατοπεδίου, για προσκύνημα και μας έφερε κομμάτι υφάσματος, διαβασμένο στην Αγία Ζώνη.

Στις αρχές του 2014, η σύζυγος, έκανε ένα χειρουργείο και μας είπε ο γιατρός ότι μετά από 3 μήνες θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε τις προσπάθειες, για να φέρουμε στον κόσμο ένα παιδάκι. Τον δεύτερο μήνα, ο γιατρός μας είπε ότι δεν επρόκειτο να γίνει σύλληψη. Εμείς όμως προσπαθήσαμε έχοντας το αγιασμένο κομμάτι της Αγίας Ζώνης. Το τοποθέτησα στην κοιλιά της συζύγου μου και στην συνέχεια προσευχήθηκα στην Παναγία μας, αν θα μπορούσε να μας αξιώσει με ένα παιδάκι.

Την επομένη μέρα, ήρθε η σύζυγος και με ξύπνησε, ανακοινώνοντάς μου ότι ήταν έγκυος. Η χαρά μας ήταν απερίγραπτη και αισθανόμασταν την βοήθεια και τη χάρη της Παναγίας μας.

Ακόμα και στην γέννα ήταν εκεί μαζί μας! Μετά από 10 ώρες προσπαθειών, μιάς και η μπέμπα είχε τον ομφάλιο λώρο τυλιγμένο γύρω της με αποτέλεσμα οι σφυγμοί του παιδιού να πέφτουν επικίνδυνα, όταν την επικαλεστήκαμε ευλαβικά δεν προλάβαμε να τελειώσουμε την αναφώνησή Της και αμέσως το παιδί γεννήθηκε!!!

Επειδή αισθανόμουν μεγάλη ευγνωμοσύνη προς την Παναγία μας για το δώρο που μας χάρισε, έκανα τάμα να πάω να προσκυνήσω πάλι την Τιμία της Ζώνη κατά την ημέρα που πανηγυρίζει, στις 31 Αυγούστου, όχι όμως οδικώς, αλλά με το ποδήλατο! Και πράγματι, η Χάρη της με βοήθησε ώστε να εκπληρώσω το τάξιμό μου και φέτος στην πανήγυρη της Μονής Βατοπαιδίου πήγα με το ποδήλατο από την Αθήνα! Η διαδρομή κράτησε 6 ημέρες, όμως δόξα τώ Θεώ κατάφερα να εκπληρώσω το τάξιμό μου!

Μεγάλη η Χάρη Της και Την ευγνωμονούμε για όλα!

Αθ. Λ.

Αθήνα, 20 Οκτωβρίου 2015

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων