07/06/2021 08/06/2021 Θαύμα της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου (εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους) Ακολουθεί η μαρτυρία – ευχαριστήρια επιστολή προς την Παναγία: Το δώρο της Παναγίας στην οικογένειά μας Πολυαγαπημένη μας Παναγία, η επιστολή τούτη είναι η ελάχιστη αποτύπωση της ευγνωμοσύνης μας προς το πανίερο πρόσωπό σου! Μας χάρισες το πιο πολύτιμο δώρο,...
07 Ιουνίου, 2021 - 22:54
Τελευταία ενημέρωση: 08/06/2021 - 0:57

Απόκτηση παιδιού μετά από αποτυχημένες κυήσεις και εξάντληση

Διαδώστε:
Απόκτηση παιδιού μετά από αποτυχημένες κυήσεις και εξάντληση

Θαύμα της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου

(εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους)

Ακολουθεί η μαρτυρία – ευχαριστήρια επιστολή προς την Παναγία:

Το δώρο της Παναγίας στην οικογένειά μας

Πολυαγαπημένη μας Παναγία,

η επιστολή τούτη είναι η ελάχιστη αποτύπωση της ευγνωμοσύνης μας προς το πανίερο πρόσωπό σου! Μας χάρισες το πιο πολύτιμο δώρο, τον γιο μας Λ., ηλικίας σήμερα 16 μηνών, ύστερα από 3 παλίνδρομες κυήσεις και απίστευτη ψυχική εξάντληση! Στάθηκες ιδιαίτερα γενναιόδωρη προς εμάς και με τις ικεσίες προς τον Υιό σου μας έστειλες το μωρό αυτό, ευθύς αμέσως μόλις φόρεσα την Τίμια Ζώνη σου (κατόπιν επιστολής προς την Ιερά Μονή σας, της πεθεράς μου μετά το χειρουργείο της 3ης αποτυχημένης κύησης), την οποία φορούσα μέχρι και την ημέρα της γέννησης! Ήδη έγκυος στο δεύτερο παιδί μας, την φοράω ξανά και αντλώ αστείρευτη δύναμη και αισιοδοξία! Σε ευχαριστούμε που μας αξίωσες να εκπληρώσουμε και το τάμα μας, με την τέλεση του μυστηρίου της βάφτισης στον Ιερό Ναό σου στην Τήνο και δίνοντας το όνομα Λ. στο παιδί μας, προς τιμήν του Αγίου Λουκά του Ιατρού που υπήρξε επίσης αρωγός στην προσπάθειά μας και είναι πάντα προστάτης της οικογένειάς μας! Πάντα να μας κρατάς απο το χέρι τα ανάξια τέκνα σου Παναγία μου και να μας δείχνεις τον φωτεινό δρόμο!

Οικογένεια Ι. και Α.Β.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων