14/06/2021 14/06/2021 Θαύμα της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου (εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους) Ακολουθεί η μαρτυρία – ευχαριστήρια επιστολή προς την Παναγία: «Με το σύζυγό μου είμαστε παντρεμένοι περίπου δυόμιση χρόνια και δυστυχώς δεν αποκτήσαμε παιδί. Μόλις παρέλαβα την κορδέλα της Τιμίας Ζώνης τη φόρεσα γύρω από την κοιλιά μου και κάθε μέρα...
14 Ιουνίου, 2021 - 12:16
Τελευταία ενημέρωση: 14/06/2021 - 11:41

“Είμαι έγκυος – Η Παναγία εισάκουσε τις προσευχές μας”

Διαδώστε:
“Είμαι έγκυος – Η Παναγία εισάκουσε τις προσευχές μας”

Θαύμα της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου

(εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους)

Ακολουθεί η μαρτυρία – ευχαριστήρια επιστολή προς την Παναγία:

«Με το σύζυγό μου είμαστε παντρεμένοι περίπου δυόμιση χρόνια και δυστυχώς δεν αποκτήσαμε παιδί. Μόλις παρέλαβα την κορδέλα της Τιμίας Ζώνης τη φόρεσα γύρω από την κοιλιά μου και κάθε μέρα προσευχόμασταν.

Νήστεψα όλη τη νηστεία των Χριστουγέννων για πρώτη φορά για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και προσευχόμουν κάθε μέρα. Θεώρησα τη νηστεία σαν ένα τάμα που έπρεπε να εκπληρώσω για το δώρο, την κορδέλα που παρέλαβα, και με αυτόν τον τρόπο ήθελα να ευχαριστήσω την Παναγία.

Πράγματι, στις 10 Ιανουαρίου ανακάλυψα ότι είμαι έγκυος και το επιβεβαίωσε και ο γιατρός μου στις 12 Ιανουαρίου. Η χαρά μας απερίγραπτη. Έγινε το θαύμα. Η Παναγία εισάκουσε τις προσευχές μας. Η αγωνία μας μεγάλη, μα η πίστη μας ακόμα μεγαλύτερη. Εξακολουθώ να φοράω την κορδέλα και δεν θα την αποχωριστώ από πάνω μου. Κάθε μέρα προσευχόμαστε στην Παναγία όλα να πάνε καλά με την εγκυμοσύνη και με την βοήθεια της να γίνουμε σωστοί γονείς.

Ευχαριστούμε την Παναγία για το θαύμα που μας αξιώνει να βιώνουμε. Νοιώθουμε τόσο μικροί, αδύναμοι και ταπεινοί μπροστά της.

Με εκτίμηση

Τσ.Π.

Ελευθέριο-Κορδελιό Θεσσαλονίκης

26 Ιανουαρίου 2009

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων