22/02/2024 22/02/2024 Θαύμα της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου (εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους) Ακολουθεί η μαρτυρία – επιστολή:  Περίπου πριν από ένα χρόνο, σας έγραψα για την αδερφή μου, Α.Ι., για τη σοβαρή ασθένεια από την οποία έπασχε χωρίς να το γνωρίζει. Αν και για την ασθένειά της αυτή δεν υπάρχει θεραπεία ανθρωπίνως,...
22 Φεβρουαρίου, 2024 - 17:23
Τελευταία ενημέρωση: 22/02/2024 - 17:00

Η Αγία Ζώνη θεραπεύει ορθόδοξη ρουμάνα στην Τουρκία

Διαδώστε:
Η Αγία Ζώνη θεραπεύει ορθόδοξη ρουμάνα στην Τουρκία

Θαύμα της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου

(εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους)

Ακολουθεί η μαρτυρία – επιστολή: 

Περίπου πριν από ένα χρόνο, σας έγραψα για την αδερφή μου, Α.Ι., για τη σοβαρή ασθένεια από την οποία έπασχε χωρίς να το γνωρίζει. Αν και για την ασθένειά της αυτή δεν υπάρχει θεραπεία ανθρωπίνως, μας βοήθησαν ο Κύριος και η Υπεραγία Θεοτόκος και έτσι σήμερα η αδερφή μου είναι καλά.

Υποβλήθηκε στην Τουρκία σε μια θεραπεία που μας είπαν ότι ήταν πολύ δυνατή, με χημειοθεραπεία. Όμως αυτό δεν κατέβαλε και προσευχόμενη και ελπίζοντας πάντα στον Χριστό και την Παναγία μας, πέρασε καλά και κάθε μέρα ήταν δώρο.

Αν και είχε εκτεταμένες μεταστάσεις, ούτε ο κυρίως όγκος ούτε οι μεταστάσεις εμφανίστηκαν στην τελευταία εξέτασή της. Έτσι καταλάβαμε όλοι είναι θαύμα.

Ο Θεός να σας ευλογεί και να σας δίνει τη δύναμη να συνεχίσετε να προσεύχεστε για όλους όσους υποφέρουν!

 Ρουμανία,

Τρίτη 25 Απριλίου 2023

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων