29/07/2021 30/07/2021 Θαύμα της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου (εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους) Ακολουθεί η μαρτυρία – επιστολή: 27/1/2018   Με την παρούσα μαρτυρία μας είθε κάθε αμφιβολία και η παραμικρή απιστία να διαλυθεί από τις καρδιές των άτεκνων ζευγαριών που αναζητούν αλλού την λύση και ταλαιπωρούνται άδικα ενώ είναι όλα μπροστά στα...
29 Ιουλίου, 2021 - 22:30
Τελευταία ενημέρωση: 30/07/2021 - 1:22

“Η Παναγία μας έκανε το θαύμα της! Δεν μπορούσε να το πιστέψει…”

Διαδώστε:
“Η Παναγία μας έκανε το θαύμα της! Δεν μπορούσε να το πιστέψει…”

Θαύμα της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου

(εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους)

Ακολουθεί η μαρτυρία – επιστολή:

27/1/2018

 

Με την παρούσα μαρτυρία μας είθε κάθε αμφιβολία και η παραμικρή απιστία να διαλυθεί από τις καρδιές των άτεκνων ζευγαριών που αναζητούν αλλού την λύση και ταλαιπωρούνται άδικα ενώ είναι όλα μπροστά στα χέρια τους και στα μάτια τους!

Έτος 2013, μήνας Νοέμβριος, εγώ και ο σύζυγός μου προτείνουμε στην εξαδέλφη του άνδρα μου να βαπτίσουν την 2η κορούλα μας, ηλικίας 6 μηνών τότε. Η Α. και ο άνδρας της δέχθηκαν με μεγάλη χαρά αλλά και μια ελαφρά πίκρα στην ψυχή. Από το 2008 που παντρεύτηκαν και ενώ είχαν εξ αρχής την επιθυμία για παιδάκι, αυτό δεν είχε έλθει ακόμα.

Ακολούθησαν οι συναντήσεις για τα διαδικαστικά της βάπτισης, ώστε σε μια από αυτές με αφορμή την «κουμπαριά» αλλά πάντα με διακριτικότητα, ήλθε και η συζήτηση με το θέμα της ατεκνίας. Υπήρχε η καλή πρόθεση εκ μέρους μας και η καλή διάθεση εκ μέρους τους και ακούστηκε η δυνατότητα να τους παραδοθεί η αγιασμένη κορδέλλα της Αγίας Ζώνης της Παναγίας μας. Μόνη προϋπόθεση να υπάρχει πίστη, εξομολόγηση, προσευχή, εκκλησιασμός και να φοριέται η κορδέλλα συνεχώς χωρίς καμιά εξαίρεση. Έτσι και έγινε και η Α. και ο άνδρας της έπραξαν με ευλάβεια και ακόμα και την ώρα της βάπτισης (Ιανουάριος 2014) ποσευχήθηκαν ένθερμα να ευλογηθούν να βαπτίσουν και οι ίδιοι το δικο τους παιδάκι.

Η Χάρις Του εδόθηκε άμεσα! Χάρις στις προσευχές τους και των δικών τους, η Παναγία μας έκανε το θαύμα της! Μετά από τρεις ανεπιτυχείς προσπάθειες εξωσωματικών και μία αποβολή και έπειτα από ένα χρόνο αποχής από τις οδυνηρές εμπειρίες, αλλά ένα μήνα μετά την βάπτιση η Α. διαπίστωσε ότι είχε καθυστέρηση. Δεν μπορούσε να το πιστέψει και μόνο η ιατρική διαβεβαίωση απλά επιβεβαίωσε το θαύμα! Η θεία ευλογία είχε διαλύσει και την θρόμβωση που είχε αρχίσει να έχει η Α. εξ αιτίας των φαρμάκων που είχε αναγκαστεί να καταναλώσει. Όλες οι εξετάσεις της εγκυμοσύνης καθαρές. Η δε εκυμοσύνη και η γέννα εξελίχθηκαν ομαλά. Σήμερα ο μικρός Μάριος, προς τιμήν της Παναγίας μας, είναι 3,5 χρόνων,  είναι χάρμα οφθαλμών και η θεία Χάρις προσωποποιημένη. Οι δε γονείς και κουμπάροι μας καμαρώνουν από αγάπη.

 

Μ…

 

Υ.Γ. Τα στοιχεία μας είναι στην διάθεσή σας προς επιβεβαίωση των γραφομένων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων