19/04/2021 19/04/2021 Ακολουθεί απόσπασμα επιστολής από πρόσωπα τα οποία έλαβαν κορδέλα ευλογημένη στην Αγία Ζώνη της Παναγίας μας: Πειραιά, 26 Ιουλίου 2008 «Είχε περάσει καιρός που προσπαθούσαμε να αποκτήσουμε ένα παιδάκι. Όταν αποφασίσαμε με το σύζυγό μου να ακολουθήσομε το δρόμο της εξωσωματικής, βρέθηκε στα χέρια της μητέρας μου το βιβλίο «Τα θαύματα της Αγίας Ζώνης». Το...
19 Απριλίου, 2021 - 19:19
Τελευταία ενημέρωση: 19/04/2021 - 18:48

«Η Παναγία μου χάρισε δίδυμα κοριτσάκια»

Διαδώστε:
«Η Παναγία μου χάρισε δίδυμα κοριτσάκια»

Ακολουθεί απόσπασμα επιστολής από πρόσωπα τα οποία έλαβαν κορδέλα ευλογημένη στην Αγία Ζώνη της Παναγίας μας:

Πειραιά, 26 Ιουλίου 2008

«Είχε περάσει καιρός που προσπαθούσαμε να αποκτήσουμε ένα παιδάκι. Όταν αποφασίσαμε με το σύζυγό μου να ακολουθήσομε το δρόμο της εξωσωματικής, βρέθηκε στα χέρια της μητέρας μου το βιβλίο «Τα θαύματα της Αγίας Ζώνης». Το διάβασε και έμεινε κατάπληκτη. Ζήτησε διά μέσου κάποιου γνωστού μας την αγία Ζώνη. Ένας φίλος του βρισκόταν στο Μοναστήρι σας και μας έφερε λαδάκι και την ευλογημένη κορδέλα.

Πήρα και εγώ το βιβλίο και το διάβαζα όλο το βράδυ. Όταν το τελείωσα σταυρώθηκα με λαδάκι και φόρεσα την Τιμία Ζώνη. Συγκινημένη με όσα είχα διαβάσει με πήρε ο ύπνος. Μέσα στον ύπνο μου μου εμφανίσθηκε η Παναγία όρθια δίπλα μου και μου είπε: «Μή φοβάσαι παιδί μου. Θα είμαι συνέχεια δίπλα σου».

Μετά από τρεις μέρες ξεκίνησε η διαδικασία της εξωσωματικής και μέσα σε 25 ημέρες ήμουν έγκυος, με την πρώτη προσπάθεια. Πιστέψτε με ότι είναι πολύ δύσκολο να γίνει αυτό με την πρώτη προσπάθεια. Έτσι βίωσα εγώ και ο σύζυγός μου το θαύμα της Αγίας Ζώνης και της Παναγίας. Η Παναγία μου χάρισε δίδυμα κοριτσάκια, που σε δυο μήνες περίπου θα τα έχω στην αγκαλιά μου.

Από την ημέρα που φόρεσα την Αγία Ζώνη δεν την έχω αποχωριστεί. Σε ό,τι δυσκολία αντιμετωπίσαμε ξέραμε ότι μας φυλάει. Θα λέμε σε όλους το θαύμα που βιώσαμε.

Αύριο έρχεται στο μοναστήρι σας ο σύζυγός μου για να ευχαριστήσει την Παναγία για το θαύμα της και να φέρει αυτό το γράμμα».

Με εκτίμηση

Π. & Ε. Π.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων