13/07/2022 13/07/2022 Ακολουθούν θαύματα της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου όπως αυτά καταγράφηκαν σε επιστολές που έστειλαν πιστοί προς την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπιαδίου. Ακολουθεί η μαρτυρία-επιστολή: Στις 7 Νοεμβρίου 2017 προσκυνήσαμε την Αγία Ζώνη της Παναγίας μας που είχε έρθει στο Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων στη Νέα Ιωνία στην Αθήνα. Την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου έως...
13 Ιουλίου, 2022 - 11:35
Τελευταία ενημέρωση: 13/07/2022 - 11:36

Η θαυματουργή κορδέλα της Αγίας Ζώνης

Διαδώστε:
Η θαυματουργή κορδέλα της Αγίας Ζώνης

Ακολουθούν θαύματα της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου όπως αυτά καταγράφηκαν σε επιστολές που έστειλαν πιστοί προς την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπιαδίου.

Ακολουθεί η μαρτυρία-επιστολή:

Στις 7 Νοεμβρίου 2017 προσκυνήσαμε την Αγία Ζώνη της Παναγίας μας που είχε έρθει στο Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων στη Νέα Ιωνία στην Αθήνα.

Την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου έως την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου έκανα 40 μέρες προσευχές στον Χριστό, στην Παναγία, στους Αρχάγγελους Μιχαήλ και Γαβριήλ, στους Αγίους Πάντες για την απαλλαγή της αδερφής μου από την ανορεξία. Τους ευχαριστώ πολύ γιατί την έκαναν καλά .

Την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017 είδα στο όνειρο μου την θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας της Παντανάσσης.

Την Παρασκευή στις 18 Μαρτίου 2022 η αδερφή μου πονούσε πολύ στο στομάχι της , είχε γίνει σαν κόμπος, της φορέσαμε την ευλογημένη κορδέλα της Αγίας Ζώνης της Παναγίας μας και έγινε καλά. Δόξα τω Θεώ, δόξα στην Παναγία μας.

Τη Μεγάλη Δευτέρα στις 18 Απριλίου 2022 η μαμά μου έπαθε ένα μικρό εγκεφαλικό, της φορέσαμε την ευλογημένη κορδέλα της Αγίας Ζώνης της Παναγίας μας και έγινε καλά. Δόξα τω Θεώ, δόξα στην Παναγία μας.

Την Τρίτη στις 5 Ιουλίου 2022 η Παναγία με την Αγία Ζώνη ήρθε στο όνειρό μου και με βοήθησε με τα δόντια μου καθώς έχω απόστημα στο δόντι κι πονάω πολύ και υποφέρω.

Την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022 δεν μπορούσα να κοιμηθώ από τους πόνους και έβαλα την ευλογημένη κορδέλα της Αγίας Ζώνης της Παναγίας μας στο λαιμό μου και πήρα στην αγκαλιά μου και την εικόνα της γερόντισσας Γαλακτίας και κοιμήθηκα σαν πουλάκι. Δόξα τω Θεώ, δόξα στην Παναγία μας.

Όταν προσεύχομαι δένω την ευλογημένη κορδέλα της Αγίας Ζώνης της Παναγίας μας στη μέση μου και φοράω φόρεμα και άσπρο μαντήλι στα μαλλιά μου. Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είπε ότι η Παναγία μας χαίρεται όταν τα κορίτσια φορούν άσπρα μαντήλια στα μαλλιά όταν προσεύχονται και μέσα στην εκκλησία μας, έτσι κι εγώ φοράω μαντήλι μέσα στο ναό.

Με την αγάπη του ΧΡΙΣΤΟΥ και της ΠΑΝΑΓΙΑΣ σας χαιρετώ η αμαρτωλή δούλη του ΧΡΙΣΤΟΥ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων