12/08/2021 12/08/2021 Ακολουθεί απόσπασμα επιστολής από πρόσωπα τα οποία έλαβαν κορδέλα ευλογημένη στην Αγία Ζώνη της Παναγίας μας:  Κατά τη διάρκεια του προσκυνήματός μου στην Ελλάδα τον Ιούνιο του 2014, είχαμε την ευλογία να είμαστε στη Βέροια και να παρευρεθούμε στη Θεία Λειτουργία κατά την οποία ιερουργούσε ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμων, ένας υπέροχος...
12 Αυγούστου, 2021 - 15:14
Τελευταία ενημέρωση: 12/08/2021 - 14:32

“Ήταν πολύ άρρωστη και επανήλθε”

Διαδώστε:
“Ήταν πολύ άρρωστη και επανήλθε”

Ακολουθεί απόσπασμα επιστολής από πρόσωπα τα οποία έλαβαν κορδέλα ευλογημένη στην Αγία Ζώνη της Παναγίας μας: 

Κατά τη διάρκεια του προσκυνήματός μου στην Ελλάδα τον Ιούνιο του 2014, είχαμε την ευλογία να είμαστε στη Βέροια και να παρευρεθούμε στη Θεία Λειτουργία κατά την οποία ιερουργούσε ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμων, ένας υπέροχος αρχιερέας.

Εκεί βρισκόταν επίσης και ο ηγούμενος του Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ συνοδεύοντας την Αγία Ζώνη της Παναγίας. Ο γιός ενός από τους φίλους μας ονόματι Αρ. Αν. μας μετέφραζε τη συνομιλία μας με το Γέροντα και πέτυχε ώστε ο Γέροντας Εφραίμ να βάλει την Αγία Ζώνη πάνω στην κόρη μου Άννα και να την ευλογήσει. Η Άννα ήταν πολύ άρρωστη και βρισκόταν σε νοσοκομείο λίγο καιρό πριν, υποφέροντας από ανορεξία. Πήγε στο νοσοκομείο από τον Ιούλιο του 2013 μέχρι Φεβρουάριο 2014. Μετά την ευλόγηση, η Άννα πήγε πίσω για τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο τον Σεπτέμβριο του 2014 συνεχίζοντας τις σπουδές της στην ιατρική.

Επανήλθε στο φυσιολογικό βάρος της και πέτυχε κατευθείαν στις εξετάσεις του πρώτου έτους της.

Τώρα βρίσκεται σε νοσοκομείο της Γαλλίας και κάνει την πρακτική της σε παιδιατρική κλινική. Θα ξεκινήσει το δεύτερο έτος των σπουδών της τον Σεπτέμβριο. Είναι θαύμα, που η Παναγία άκουσε την φωνή της κόρης μου και η Αγία Ζώνη πέτυχε ολοκληρωτικά τη θεραπεία της κόρης μου. Δόξα τώ Θεώ για όλα.

Patrich M.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων