16/05/2021 16/05/2021 Ακολουθεί απόσπασμα επιστολής από πρόσωπα τα οποία έλαβαν κορδέλα ευλογημένη στην Αγία Ζώνη της Παναγίας μας: «Είμαστε παντρεμένοι από το 1999. Κάναμε προσπάθειες να μείνω έγκυος αλλά μας είπαν ότι φυσιολογικά ήταν αδύνατο. Από το 2001 έως το 2005 κάναμε τρεις εξωσωματικές. Δεν πέτυχε καμιά. Επειδή είναι μια ψυχοφθόρα και επώδυνη διαδικασία αποφασίσαμε να σταματήσουμε...
16 Μαΐου, 2021 - 12:48
Τελευταία ενημέρωση: 16/05/2021 - 12:50

«Κάθε θαύμα της Παναγίας και του Χριστού είναι τέλειο»

Διαδώστε:
«Κάθε θαύμα της Παναγίας και του Χριστού είναι τέλειο»

Ακολουθεί απόσπασμα επιστολής από πρόσωπα τα οποία έλαβαν κορδέλα ευλογημένη στην Αγία Ζώνη της Παναγίας μας:

«Είμαστε παντρεμένοι από το 1999. Κάναμε προσπάθειες να μείνω έγκυος αλλά μας είπαν ότι φυσιολογικά ήταν αδύνατο. Από το 2001 έως το 2005 κάναμε τρεις εξωσωματικές. Δεν πέτυχε καμιά. Επειδή είναι μια ψυχοφθόρα και επώδυνη διαδικασία αποφασίσαμε να σταματήσουμε και κάναμε τις απαραίτητες κινήσεις για να υιοθετήσομε ένα παιδάκι. Ούτε και από εκεί έγινε κάτι.

Είπαμε ότι αφού κάναμε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν απ’ εδώ και πέρα ας γίνει ότι θέλει ο Θεός που ξέρει περισσότερα και θέλει το καλό μας. Όλα αυτά μέχρι το Φεβρουάριο του 2006. Οι προσευχές σας μαζί με τις δικές μας εισακούστηκαν. Είμαι έγκυος, 7 μηνών, ένα αγοράκι και σύμφωνα με τις εξετάσεις όλα πάνε μια χαρά. Δική μας πίστη είναι ότι όλα θα πάνε καλά μέχρι τέλους, γιατί πιστεύουμε ότι κάθε θαύμα της Παναγίας και του Χριστού είναι τέλειο.

Ευχαριστώ το Θεό και την Παναγία μας για το θαύμα που έκαναν στη ζωή μας.

Σας ευχαριστούμε

Γιώργος και Ελένη Π.

Πάτρα, 17 Μαΐου 2008

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων