17/02/2024 19/02/2024 Θαύμα της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου (εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους) Ακολουθεί η μαρτυρία – επιστολή: Είχα κάνει έκτρωση διότι δεν ήθελα το παιδί που θα γεννιόταν να ήταν κορίτσι. Πράγμα που με κατέστρεψε πνευματικά και δεν μπορούσα να χαϊδέψω τα δύο παιδιά μου. Μέρα και νύχτα αυτήν την αμαρτία σκεφτόμουν....
17 Φεβρουαρίου, 2024 - 11:08
Τελευταία ενημέρωση: 19/02/2024 - 16:42

Μαρτυρία για θαύμα της Αγίας Ζώνης: Σύλληψη παιδιού μετά από έκτρωση

Διαδώστε:
Μαρτυρία για θαύμα της Αγίας Ζώνης: Σύλληψη παιδιού μετά από έκτρωση

Θαύμα της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου

(εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους)

Ακολουθεί η μαρτυρία – επιστολή:

Είχα κάνει έκτρωση διότι δεν ήθελα το παιδί που θα γεννιόταν να ήταν κορίτσι.

Πράγμα που με κατέστρεψε πνευματικά και δεν μπορούσα να χαϊδέψω τα δύο παιδιά μου. Μέρα και νύχτα αυτήν την αμαρτία σκεφτόμουν. Δεν μπορούσα να συγχωρέσω τον εαυτό μου. Έχασα την ηρεμία μου και άρχισα να μετανοώ.

Θυμήθηκα ότι πριν μερικά χρόνια ο π. Ι. ήταν πνευματικός μου και αποφάσισα να πάω σε αυτόν να εξομολογηθώ. Είχα μεγάλη αίσθηση μετάνοιας και ο π. Ι. με άκουσε με πολλή προσοχή.

Εγώ είχα ακόμα επιθυμία να αποκτήσω και άλλο παιδί αλλά δεν μπορούσα να συλλάβω. Ο π. Ι. μου έδωσε την Ζώνη της Παναγίας και πράγματι σε ένα χρόνο έμεινα έγκυος. Και δεν σκεφτόμουν καθόλου το φύλο του παιδιού και γεννήθηκε κόρη. Είναι μεγάλη ευλογία και δώρο Θεού, δόξα τω Θεώ.

Ευχαριστώ τον π. Ι.

Γεωργία, 12 Ιανουαρίου 2023

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων