20/04/2021 20/04/2021 Ακολουθεί απόσπασμα επιστολής από πρόσωπα τα οποία έλαβαν κορδέλα ευλογημένη στην Αγία Ζώνη της Παναγίας μας: Κιλκίς, 23 Ιουνίου 2008 «Κατά την διάρκεια της παραμονής μου στη Μονή σας προσκύνησα τα άγια λείψανα και την Τιμία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου, την οποίαν αισθάνομαι δίπλα μου και με έχει βοηθήσει σε δύσκολες καταστάσεις στη ζωή μου....
20 Απριλίου, 2021 - 16:46
Τελευταία ενημέρωση: 20/04/2021 - 16:02

“Με έχει βοηθήσει σε δύσκολες καταστάσεις”

Διαδώστε:
“Με έχει βοηθήσει σε δύσκολες καταστάσεις”

Ακολουθεί απόσπασμα επιστολής από πρόσωπα τα οποία έλαβαν κορδέλα ευλογημένη στην Αγία Ζώνη της Παναγίας μας:

Κιλκίς, 23 Ιουνίου 2008

«Κατά την διάρκεια της παραμονής μου στη Μονή σας προσκύνησα τα άγια λείψανα και την Τιμία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου, την οποίαν αισθάνομαι δίπλα μου και με έχει βοηθήσει σε δύσκολες καταστάσεις στη ζωή μου.

Θεωρώ ότι το άγιο αυτό κομμάτι της Αγίας Ζώνης είναι μεγάλη ευλογία για τη Μονή, το Άγιον Όρος αλλά και για τον τόπο μας καθώς με θαυματουργικό τρόπο έχει βοηθήσει και συνεχίζει να βοηθά όσους πιστούς έχουν ανάγκη.

Κατά τη διάρκεια της ξενάγησής μας στην Ιερά Μονή οι πατέρες μου έδωσαν ως ευλογία δύο κορδέλες καθαγιασμένες στην Τιμία Ζώνη. Τις έδωσα σε δύο άτομα του στενού και φιλικού μου περιβάλλοντος με διαφορετικά προβλήματα το καθένα. Γνωρίζω ότι έχουν βοηθηθεί πολύ από την Αγία Ζώνη.

Σας στέλλω αυτή την επιστολή με παρησία και ευγνωμοσύνη για να σας ευχαριστήσω για την άμεση βοήθεια που μας παρέχει η Τιμία Ζώνη στη ζωή μας»

Με σεβασμό και πολλή αγάπη

Κουν. Δημ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων