06/05/2021 06/05/2021 Ακολουθεί απόσπασμα επιστολής από πρόσωπα τα οποία έλαβαν κορδέλα ευλογημένη στην Αγία Ζώνη της Παναγίας μας: Γέροντα, ονομάζομαι Παναγιώτα, έχω ένα αγοράκι 3,5 χρόνων που η σύλληψή του έγινε με αρκετή δυσκολία λόγω προβλήματος που υπάρχει στις σάλπιγγές μου. Εδώ και τρία χρόνια προσπαθούσαμε εγώ και ο σύζυγός μου για δεύτερο παιδάκι. Οι γιατροί λόγω...
06 Μαΐου, 2021 - 9:25
Τελευταία ενημέρωση: 06/05/2021 - 8:49

“Με σταύρωσε με την Αγία Ζώνη και τότε έγινε το θαύμα”

Διαδώστε:
“Με σταύρωσε με την Αγία Ζώνη και τότε έγινε το θαύμα”

Ακολουθεί απόσπασμα επιστολής από πρόσωπα τα οποία έλαβαν κορδέλα ευλογημένη στην Αγία Ζώνη της Παναγίας μας:

Γέροντα,

ονομάζομαι Παναγιώτα, έχω ένα αγοράκι 3,5 χρόνων που η σύλληψή του έγινε με αρκετή δυσκολία λόγω προβλήματος που υπάρχει στις σάλπιγγές μου. Εδώ και τρία χρόνια προσπαθούσαμε εγώ και ο σύζυγός μου για δεύτερο παιδάκι. Οι γιατροί λόγω του προβλήματος που υπάρχει μου δίναν ελάχιστες έως μηδαμινές πιθανότητες να συλλάβω φυσιολογικά και πως πρέπει να ακολουθήσω τον δρόμο της εξωσωματικής γονιμοποίησης. Και πως αφού έτυχε στο πρώτο το παιδί μου είναι πολύ δύσκολο να ξανατύχει και δεύτερη φορά.

Όταν λοιπόν βρισκόσασταν στην Λάρισα με την Τιμία Ζώνη της Παναγίας τον Νοέμβριο ήρθα για να προσκυνήσω και να παρακολουθήσω την αγρυπνία. Ήταν ημέρα Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017. Την ώρα που προσκυνούσα την Τιμία Ζώνη, με πλησιάσε ο γέροντας που ήταν δίπλα και μοίραζε ζώνες εκείνο το βράδυ και μου είπε κοιτώντας με μέσα στα μάτια εάν θα ήθελα να με σταυρώσει με την Ζώνη της Παναγίας. Πήρε λοιπόν την Ζώνη, γονάτισα και με σταύρωσε…Τί γαλήνη που ένοιωσα!! Και τότε έγινε το θαύμα. Μετά από 3 ημέρες είδα ότι είμαι έγκυος δεύτερη φορά και πάλι φυσιολογικά, διαψεύδοντας πάλι τους γιατρούς.

Θα ήθελα λοιπόν επειδή δεν γνωρίζω το όνομα του γέροντα από εκείνο το βράδυ να τον ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου που είδε τον πόνο που είχα στην καρδιά και με σταύρωσε με το ιερό κειμήλιο της Μεγαλόχαρης. Τον έχω μέσα στις προσευχές μου. Θα ήθελα μια μεγάλη χάρη, μια προσευχή να φέρω στον κόσμο αυτό το παιδί φυσιολογικά και όχι με καισαρική.

Με όλο το σεβασμό και την εκτίμηση, να είσαστε όλοι καλά και ευλογημένοι από τον Κύριο και την Παναγία. Θα χαρώ πολύ να ξανάρθετε στην πόλη μας την Λάρισα.

Σας ευχαριστούμε πολύ που ήρθατε.

Παναγιώτα

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων