21/08/2021 21/08/2021 Ακολουθεί απόσπασμα επιστολής από πρόσωπα τα οποία έλαβαν κορδέλα ευλογημένη στην Αγία Ζώνη της Παναγίας μας:  Θαύμα Αγίας Ζώνης: Μετά από τρεις μήνες έμεινα έγκυος… «Το 2004 παντρευτήκαμε με το σύζυγό μου Δ. και επιθυμούσαμε να αποκτήσουμε αμέσως παιδάκι. Όμως δεν ήταν καθόλου εύκολο εξαιτίας κάποιου γυναικολογικού προβλήματος που είχα παρόλο που ήμουν σχεδόν 21...
21 Αυγούστου, 2021 - 10:45
Τελευταία ενημέρωση: 21/08/2021 - 9:38

“Μετά από τρεις μήνες έμεινα έγκυος”

Διαδώστε:
“Μετά από τρεις μήνες έμεινα έγκυος”

Ακολουθεί απόσπασμα επιστολής από πρόσωπα τα οποία έλαβαν κορδέλα ευλογημένη στην Αγία Ζώνη της Παναγίας μας: 

Θαύμα Αγίας Ζώνης: Μετά από τρεις μήνες έμεινα έγκυος…

«Το 2004 παντρευτήκαμε με το σύζυγό μου Δ. και επιθυμούσαμε να αποκτήσουμε αμέσως παιδάκι. Όμως δεν ήταν καθόλου εύκολο εξαιτίας κάποιου γυναικολογικού προβλήματος που είχα παρόλο που ήμουν σχεδόν 21 ετών.

Μετά από ενάμιση χρόνο είχα σχεδόν απογοητευτεί και πίστευα ότι δεν θα μπορέσουμε ποτέ να γίνουμε γονείς. Τότε μια οικογενειακή φίλη, μου δάνεισε μια κορδέλα ευλογημένη με την Αγία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου. Μετά από τρεις μήνες έμεινα έγκυος και αποκτήσαμε με τη βοήθεια του Θεού και της Παναγίας ένα αγοράκι, τον Γιώργο που σήμερα είναι τριών ετών.

Δανειστήκαμε ξανά την κορδέλα και τώρα περιμένουμε το δεύτερο παιδάκι μας.

Σας παρακαλώ εάν έχετε και αν μπορείτε να μου στείλετε μια κορδέλα ευλογημένη με την Αγία Ζώνη. Δεν ήξερα πού αλλού να απευθυνθώ για να την ζητήσω γι’ αυτό πήρα το θάρρος να σας γράψω.

Α.Χ.

27 Μαρτίου 2009

Εύοσμος – Θεσσαλονίκη

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων