15/06/2021 15/06/2021 Ακολουθεί επιστολή από πρόσωπα τα οποία έλαβαν κορδέλα ευλογημένη στην Αγία Ζώνη της Παναγίας μας: Σεβαστέ γέροντα, ευλογείτε! Σας γράφω με ευγνωμοσύνη, χωρίς να έχω στο παρελθόν επικοινωνήσει πάλι μαζί σας, ένα χρόνο μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχατε με την κ. Κ.Σ. στην οποία αποστείλατε επιστολή και ευλογίες από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου....
15 Ιουνίου, 2021 - 12:50
Τελευταία ενημέρωση: 15/06/2021 - 15:28

“Οι γιατροί αποφεύγουν να χρησιμοποιήσουν τη λέξη «θαύμα», εμείς όμως όχι”

Διαδώστε:
“Οι γιατροί αποφεύγουν να χρησιμοποιήσουν τη λέξη «θαύμα», εμείς όμως όχι”

Ακολουθεί επιστολή από πρόσωπα τα οποία έλαβαν κορδέλα ευλογημένη στην Αγία Ζώνη της Παναγίας μας:

Σεβαστέ γέροντα, ευλογείτε!

Σας γράφω με ευγνωμοσύνη, χωρίς να έχω στο παρελθόν επικοινωνήσει πάλι μαζί σας, ένα χρόνο μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχατε με την κ. Κ.Σ. στην οποία αποστείλατε επιστολή και ευλογίες από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου. Τότε, εκείνη βρήκε την ευκαιρία να σας μιλήσει για τη μεγάλη στενοχώρια που περνούσε με την υγεία της αδελφής της Ευθυμίας, που μετά από πολύ δύσκολη εγχείρηση στον εγκέφαλο βρισκόταν σε κώμα και οι γιατροί έδειχναν πολύ προβληματισμένοι για το μέλλον της. Εσείς, χωρίς να γνωρίζετε ούτε την κ. Κ. ούτε την αδελφή της, αποστείλατε ταχυδρομικώς το βιβλίο της Παρακλήσεως της Παναγίας Παντάνασσας, μια πνευματική επιστολή που έδωσε πολύ θάρρος στους παραλήπτες της και, το πιο σημαντικό, στείλατε κορδέλες ευλογημένες από την Αγία Ζώνη της Παναγίας μας, τη μέγιστη αυτή ευλογία που φυλάσσεται στην ένδοξη Ιερά Μονή σας.

Σήμερα, ένα χρόνο μετά από εκείνα τα γεγονότα, σας γράφω εγώ ο ανιψιός της κ. Κ. και γιός της κ. Ε. καθώς η μητέρα μου, διά της μεσιτείας προς τον Κύριο της Μητέρας του Θεού και διά των ταπεινών προσευχών μας και των ευλογιών που μας στείλατε στην πιο κρίσιμη και δύσκολη προσωπική μας στιγμή, χαίρει πλέον άκρας υγείας και οι γιατροί μιλούν περί πλήρους αποκατάστασης της εγκεφαλικής και σωματικής της λειτουργίας. Οι γιατροί αποφεύγουν να χρησιμοποιήσουν τη λέξη «θαύμα», εμείς όμως όχι. Σας ευχαριστώ λοιπόν, σας ευχαριστούμε όλοι αισθανόμενοι βαθύτατη υποχρέωση. Δεν πέρασε ούτε μέρα στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας που μια κορδέλα από την Αγία Ζώνη δεν ήταν είτε στο μέτωπο είτε στον καρπό της μητέρας μου, συχνά προς απορία των νοσηλευτών.

Αιτούμενος την ευχή σας διατελώ,

Δ. Σκ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων