12/06/2021 12/06/2021 Ακολουθεί απόσπασμα επιστολής από πρόσωπα τα οποία έλαβαν κορδέλα ευλογημένη στην Αγία Ζώνη της Παναγίας μας: Επικοινωνώ μαζί σας για να μοιραστώ ένα γεγονός που συγκλόνισε εμένα και το σύζυγό μου. Σε πρόσφατη επίσκεψη του συζύγου μου Ν. και ενός φίλου μας στη Μονή σας, ζήτησαν και πήραν δύο ζώνες της Παναγίας. Όταν ο Ν....
12 Ιουνίου, 2021 - 15:56
Τελευταία ενημέρωση: 12/06/2021 - 14:32

«Οι πόνοι αλλά και η φοβερή φαγούρα υποχώρησαν»

Διαδώστε:
«Οι πόνοι αλλά και η φοβερή φαγούρα υποχώρησαν»

Ακολουθεί απόσπασμα επιστολής από πρόσωπα τα οποία έλαβαν κορδέλα ευλογημένη στην Αγία Ζώνη της Παναγίας μας:

Επικοινωνώ μαζί σας για να μοιραστώ ένα γεγονός που συγκλόνισε εμένα και το σύζυγό μου.

Σε πρόσφατη επίσκεψη του συζύγου μου Ν. και ενός φίλου μας στη Μονή σας, ζήτησαν και πήραν δύο ζώνες της Παναγίας. Όταν ο Ν. επέστρεψε φόρεσα τη ζώνη της Παναγίας γιατί για πολλούς μήνες είχα προβλήματα στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου, τα οποία διέγνωσαν και οι γιατροί και οι οποίοι έλεγαν ότι θα υπάρχουν μέχρι τη γέννα.

Με μεγάλη συγκίνηση διαπίστωσα ότι από την πρώτη στιγμή οι πόνοι αλλά και η φοβερή φαγούρα που είχα για αρκετό καιρό σε όλο το σώμα μου υποχώρησαν, πράγμα που συμβαίνει μέχρι σήμερα.

Γι’ αυτό θα ήθελα να σας παρακαλέσω θερμά όπως κάνετε για μας μια παράκληση στη ζώνη της Παναγίας, αλλά ταυτόχρονα να σας εκφράσω και τις ολόψυχες ευχαριστίες μας.

Με σεβασμό

Ν. και Σ.Κ.

20 Απριλίου 2008

Αλάμπρα, Κύπρος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων