10/12/2021 10/12/2021 Θαύμα της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου (εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους) Ακολουθεί η μαρτυρία – επιστολή: Σας γράφω ξανά μετά από λίγο καιρό για να σας εκφράσω την ευχαρίστησή μου που μου στείλατε την ζώνη της Παναγίας. Ο λόγος που σας είχα στείλει τότε γράμμα είναι γιατί δεν μπορούσαμε με το...
10 Δεκεμβρίου, 2021 - 20:18
Τελευταία ενημέρωση: 10/12/2021 - 20:21

Συγκίνηση μητέρας για θαύμα της Αγίας Ζώνης: «Η Παναγία μας έκανε ένα τεράστιο δώρο»

Διαδώστε:
Συγκίνηση μητέρας για θαύμα της Αγίας Ζώνης: «Η Παναγία μας έκανε ένα τεράστιο δώρο»

Θαύμα της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου

(εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους)

Ακολουθεί η μαρτυρία – επιστολή:

Σας γράφω ξανά μετά από λίγο καιρό για να σας εκφράσω την ευχαρίστησή μου που μου στείλατε την ζώνη της Παναγίας. Ο λόγος που σας είχα στείλει τότε γράμμα είναι γιατί δεν μπορούσαμε με το σύζυγό μου να κάνουμε παιδάκι, ύστερα από δύο χρόνια άκαρπων προσπαθειών και διάφορων διαγνωσμένων προβλημάτων. Μόλις φόρεσα την ζώνη, τον επόμενο κιόλας μήνα έμεινα έγκυος. Η συγκίνησή μας ήταν μεγάλη. Η Παναγία μας έκανε ένα τεράστιο δώρο! Μας αξιώνει με την αγάπη της να γίνουμε γονείς. Και πάλι σας υπερευχαριστώ για τη ζώνη της Παναγίας που μου στείλατε.

Με βαθιά εκτίμηση

Δ.Δ.

16 Ιουλίου 2015

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων