27/01/2022 27/01/2022 Θαύμα της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου (εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους) Ακολουθεί η μαρτυρία – επιστολή: 1. Η Αγία Ζώνη σταμάτησε στην Αθήνα στην πορεία της προς το Άργος. Εκεί ήλθαν πολλοί πιστοί να την προσκυνήσουν. Ανάμεσα τους και ένας γνωστός της Μονής, ο οποίος για δέκα χρόνια έχασε την αίσθηση...
27 Ιανουαρίου, 2022 - 18:44
Τελευταία ενημέρωση: 27/01/2022 - 18:32

Συγκινητικές μαρτυρίες για θαύμα της Αγίας Ζώνης

Διαδώστε:
Συγκινητικές μαρτυρίες για θαύμα της Αγίας Ζώνης

Θαύμα της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου

(εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους)

Ακολουθεί η μαρτυρία – επιστολή:

1. Η Αγία Ζώνη σταμάτησε στην Αθήνα στην πορεία της προς το Άργος. Εκεί ήλθαν πολλοί πιστοί να την προσκυνήσουν. Ανάμεσα τους και ένας γνωστός της Μονής, ο οποίος για δέκα χρόνια έχασε την αίσθηση της όσφρησης. Μόλις προσκύνησε την Αγία Ζώνη επανήλθε η όσφρησή του.

2. Το 1989 όταν η Συνοδεία του Γέροντος Ιωσήφ επάνδρωσε την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου έλαβε ένα γράμμα που περιέγραφε το εξής θαύμα της Αγίας Ζώνης.

Κάποια κυρία βρισκόταν σε μεγάλη θλίψη και στενοχώρια γιατί δεν μπορούσε να αποκτήσει παιδί. Είδε στο όνειρο της μια μαυροφόρα μοναχή η οποία της είπε: «Μην στεναχωριέσαι. Εγώ θα σε βοηθήσω. Είμαι η Παναγία. Θα σου δώσω τη διεύθυνσή μου και θα γράψεις να σου στείλουν οι Πατέρες κάτι για να το φορέσεις και έτσι θα κάνεις παιδί». Η γυναίκα ρώτησε: «Και ποιά είναι η διεύθυνσή σου;». Η Παναγία της είπε: «Η Ιερά Μονή Βατοπαιδίου».

Στο γράμμα που μας έστειλε μας ανακοίνωσε ότι πράγματι φορώντας την κορδέλα της Τιμίας Ζώνης απέκτησε παιδί.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων