24/11/2020 24/11/2020 Ακολουθεί απόσπασμα επιστολής από πρόσωπα τα οποία έλαβαν κορδέλα ευλογημένη στην Αγία Ζώνη της Παναγίας μας: Αγαπητοί εν Χριστώ μοναχοί, Ήθελα να σας ενημερώσω ότι συνέβη και σε εμάς το θαύμα της Παναγίας και ήδη κυοφορώ και βρίσκομαι στον 5 1/2 μήνα της κύησης. Λάβαμε από εσάς την ευλογημένη κορδέλα το Μάϊο του 2020, σε...
24 Νοεμβρίου, 2020 - 16:50
Τελευταία ενημέρωση: 24/11/2020 - 16:59

“Συνέβη και σε εμάς το θαύμα της Παναγίας και κυοφορώ”

Διαδώστε:
“Συνέβη και σε εμάς το θαύμα της Παναγίας και κυοφορώ”

Ακολουθεί απόσπασμα επιστολής από πρόσωπα τα οποία έλαβαν κορδέλα ευλογημένη στην Αγία Ζώνη της Παναγίας μας:

Αγαπητοί εν Χριστώ μοναχοί,

Ήθελα να σας ενημερώσω ότι συνέβη και σε εμάς το θαύμα της Παναγίας και ήδη κυοφορώ και βρίσκομαι στον 5 1/2 μήνα της κύησης.

Λάβαμε από εσάς την ευλογημένη κορδέλα το Μάϊο του 2020, σε μία δύσκολη για εμάς χρονική περίοδο και από τότε αφού κάναμε μαζί με τον άντρα μου τριήμερη νηστεία, φόρεσα και φοράω ανελλιπώς την κορδέλα μέχρι και σήμερα. Θα ήθελα να σημειώσω ότι όταν έφτασε η κορδέλα νιώσαμε μια τρομερή ευλογία και μας άνοιξε το δρόμο σε πολλά ζητήματα.

Αρχές Αυγούστου έκανα το τεστ εγκυμοσύνης και βγήκε θετικό. Έκτοτε και για όλη την περίοδο του Δεκαπενταύγουστου διάβαζα καθημερινά (προ ύπνου) την παράκληση της Παναγίας και τους Χαιρετισμούς της Αγίας Ζώνης.

Μέχρι και σήμερα όλα βαίνουν καλώς με το μωρό.

Ήθελα να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για την βοήθεια σας και πνευματική καθοδήγηση προς εμάς (έστω και εξ αποστάσεως) και θα ήθελα να μας συμπεριλάβετε στην προσευχή σας, ώστε να πάνε όλα καλά με την κύηση.

Ελπίζω να είστε γεροί και δυνατοί, δεδομένων των πρωτόγνωρων συνθηκών που βιώνουμε.

Με εκτίμηση,

Γιώργος και Λένα

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων