21/04/2021 21/04/2021 Ακολουθεί απόσπασμα επιστολής από πρόσωπα τα οποία έλαβαν κορδέλα ευλογημένη στην Αγία Ζώνη της Παναγίας μας:  Είμαι ορθόδοξος χριστιανός και μένω στη Γεωργία. Το 2003 παντρεύτηκα. Νομίζω εξ αιτίας της λανθασμένης ζωής που έζησα τιμωρήθηκα και δεν μπορούσαμε να αποκτήσομε παιδιά. Και πού δεν πήγαμε για θεραπεία! Πουθενά δεν την βρήκαμε. Σχεδόν απελπίστηκα. Ο πατέρας...
21 Απριλίου, 2021 - 18:14
Τελευταία ενημέρωση: 21/04/2021 - 17:59

«Σύντομα έγινε το θαύμα»

Διαδώστε:
«Σύντομα έγινε το θαύμα»

Ακολουθεί απόσπασμα επιστολής από πρόσωπα τα οποία έλαβαν κορδέλα ευλογημένη στην Αγία Ζώνη της Παναγίας μας: 

Είμαι ορθόδοξος χριστιανός και μένω στη Γεωργία. Το 2003 παντρεύτηκα. Νομίζω εξ αιτίας της λανθασμένης ζωής που έζησα τιμωρήθηκα και δεν μπορούσαμε να αποκτήσομε παιδιά. Και πού δεν πήγαμε για θεραπεία! Πουθενά δεν την βρήκαμε. Σχεδόν απελπίστηκα.

Ο πατέρας μου τον Μάϊο του 2005 πήγε στο Άγιο Όρος και από τη Μονή Βατοπαιδίου μας έφερε ευλογημένες κορδέλες της Παναγίας. Τις φόρεσε η γυναίκα μου και ταυτόχρονα διαβάζαμε τους χαιρετισμούς της Θεοτόκου. Σύντομα έγινε το θαύμα. Η γυναίκα μου έμεινε έγκυος.

Στις 15 Ιουνίου 2007 ο Κύριος μας χάρισε ένα αγόρι, το οποίο ονομάσαμε Νικόλαο προς τιμήν του Αγίου Νικολάου. Δόξα και ευχαριστία στο Θεό «πάντων ένεκεν». 

Γ.Κ., Γεωργία

2 Μαΐου 2008

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων